AMD merker alle sine spillprodukter

Kraftige datamaskiner er viktigere enn noen gang hvis du har planer om å spille de nyeste spillene framover. Derfor tar AMD et skippertak for å gjøre det lettere for kunder å finne produkter som takler grafikk fra øverste hylle.

Nå blir alle AMD-produktene som takler de nyeste og tyngste spillene merket med AMD Game! og Game Ultra!. At dette er nok et skritt for å ta tilbake mye av sin tapte markedsandel fra Intel, er helt klart. Likevel er det et bra tilskudd, og det vil definitivt bli lettere framover — i hvert fall med AMDs produkter — å finne fram til komponentene som takler spill best mulig.

En rekke produsenter, blant annet Acer, Alienware, Logitech og Microsoft deltar i programmet som forhåpentligvis vil være med på å løse et av PC-spillbransjens størsteproblem: Nemlig at brukermassen sjeldent har god nok maskinvare til å oppleve spillet i dets rette kvalitet.

Det er et faktum at PC-spillerne er mer bevisste på maskinvare og ytelse enn den gjennomsnittlige konsollspilleren, likevel er det fortsatt en stor del av brukermassen som rett og slett ikke vet hva som skal til for at et spill skal kjøre knirkefritt på sin maskin — og det er absolutt ikke noe abnormt ved det. AMD tror dette er noe av grunnen til at PC-markedet er mindre enn konsollmarkedet. Når folk vet hva slags utstyr som trengs, vil de strømme til den beste «konsollen» — datamaskinen.

(Via BetaNews)

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...