AppVee – Anmelder iPhone-applikasjoner

Det dukker opp nye nettsider hver dag, men AppVee er en av de sidene jeg tror mange kan få nytte av. Er du en fanatisk iPhone-fanboy, og spesielt glad i iPhone Apps, så er dette en side som er midt i blinken for deg.

AppVee utfører anmeldelser av iPhone-applikasjoner både som vanlige tekstanmeldelser og videoanmeldelser, hvor den siste kan være meget nyttig da det ofte er kjekt å se hvordan applikasjonen ser ut og hvordan den «føles» før man ofrer sine hardt opptjente kroner på det.

AppVee - The definitive source for iPhone App reviews ».jpg

AppVee rangerer hver applikasjon basert på en variasjon av faktorer som er viktig for denne type applikasjoner. Når det for eksempel gjelder underholdnings-applikasjoner, så blir de rangert etter følgende faktorer: brukervennlighet, funksjoner, hvor ofte man har bruk for det, grensesnitt og brukbarhet. Men det er ikke bare nettsiden som kan rangere programmene, også de registrerte brukerne av siden kan gjøre dette, og disse rangeringene får en plass ved siden av nettsidens egne. Dette er noe som jeg ofte synes er like viktig, og kanskje enda viktigere enn en enkel anmelders mening – dette fordi det er basert på mange enkeltindividers mening om applikasjonen, noe jeg for min del har mye lettere for å stole på.

For å oppleve denne siden selv så kan du besøke den på følgende nettadresse: http://www.appvee.com

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...