«Aurora»: Firefox-utviklere eksperimenterer med fremtiden

Aurora-konseptet setter interaktivitet i høysetet. Ikke bare er det viktig å kunne dele opplevelsen av internettet, det er også satt fokus på mobilitet og bruk av nettleserteknologier på små enheter.

Det er vanskelig å beskrive Aurora med den informasjonen som så langt er gitt, men det som er sikkert er at Adaptive Path er på vei i riktig retning. Vi ser at bruken av trykkfølsomme skjermer har eksplodert — noe Aurora i aller høyeste grad har tatt stilling til. Det påstås til og med at teknologien i nettleseren vil revolusjonere måten man opplever internettet på. Konseptet virker i hvert fall lovende.

Problemet er om utviklerne bak den revolusjonerende nettleseren klarer å levere varene. Dette virker høyst avansert og veldig dristig. Blant annet er det — som nevnt tidligere — meningen at Aurora vil gjøre det mulig å dele opplevelsen av nettsteder med andre. Det å kunne diskutere en artikkel eller været, samt å oppleve motpartens nærvær er bare noe av det man ifølge utviklerne selv kan glede seg til.

Tre meget spesielle introduksjonsvideor fra Adaptive, viser hva Aurora kan tilby og hvordan man kan kommunisere enklere med venner og fra enhet til enhet (mobile og stasjonære enheter).

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Det er utvilsomt interessant å se at nettleserne snart får en reform. Til tross for evig forbedring har det vært liten framgang de siste årene. Om Aurora blir neste generasjons nettleser er ennå uvisst, men dog.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...