Betamagasinet og Teknonytt blir samarbeidspartnere

Fra teknonytt:

Det går mot kaldere tider og kaldere kropper framover, men ikke for Teknonytts og Betamagasinets lesere. For de får gleden av å varme seg med artikler fra et nytt og spennende nettverk i tiden som kommer.

Et tett nettverk

For bak fasaden har det vært samtaler mellom oss i Teknonytt og mennene bak Betamagasinet, Chris-Håvard og Christofer. Disse samtalene har hver dag ført oss nærmere en unik avtale som vil gjøre våre kjære nettsteder til en av de beste opplevelsene for data og teknologi-interesserte i Norge. Akkurat nå er vårt nettverk fortsatt langt fra ferdig, vi har mange funksjoner og ideer som vil bli satt til livs om ikke så lenge. Det er bare tiden som står i veien for oss, men det skal ikke være en hindring for at dere skal få ta nytte av det vi har lansert i dag.

Slik fungerer dagens versjon av nettverket:

  • Felles design – vi har et veldig likt design slik at man kan se at vi er samarbeidspartnere.
  • Vi kommer til å lenke til hverandre – hvis dere ser helt øvert i sidekolonnen, under sponsorer, så vil dere se at vi lenker til de siste artiklene hos Betamagasinet, og de gjør det samme til oss. Vi kommer helt sikkert til å utvide dette etterhvert.
  • Nettsidene vil ikke forandre seg med tanke på innhold, men dette vil bli tilpasset etterhvert – det er ikke helt avgjort hvordan dette vil bli gjort. Vi er ydmyke og tar gjerne imot ønsker fra dere lesere.
  • For dere som har irritert dere over for mye annonser så blir det nå mindre av disse, men vi kommer til å samarbeide på de vi har for å bli mer effektiv – så alle som er interessert i å annonsere i et nettverk med 100 000 sidevisninger (p/ mnd.), ta kontakt før det er for sent.
  • Det kommer mer etter hvert.

Vi vil også arbeide om å få til en slags portal etterhvert, og der vil vi legge ut artikler fra begge nettsider i tillegg til å lage egne artikler for denne siden spesielt.

En annen ting jeg vet mange av Teknonytts lesere har savnet er forumet vårt, og dette vil komme tilbake i den kommende portalen. Det vil da bli et felles forum for hele nettverket, og dermed større enn det var sist, noe som var litt av grunnen til at det ble lagt ned. Vi snakker om å utvikle et community i portalen, men dette er fortsatt ikke avgjort.

Som dere ser så har vi mange visjoner som VIL bli virkelighet, vi trenger bare tid til å utvikle det. Og glem ikke en ting – Vi i Teknonytt og Betamagasinet har alltid hørt på våre lesere, det er dere som er grunnen til vår suksess, fortsett derfor å komme med forslag og ønsker som vi kan jobbe videre med. Det skal bli en glede å komme igang med dette samarbeidet og dermed tilby dere et bedre innhold.

En annen ting som gjennstår er å finne et navn til nettverket, og dette må være et navn som er ledig med tanke på .no-domene – kom med forslag så skal vi jobbe på spreng for å finne en premie til vinneren – oppdatering kommer her.

Nytt design

Vi presenterer også, som nevnt, vår nye drakt. Betamagasinets gamle drakt har blitt pusset opp og har blitt spesialtilpasset begge nettstedene.

Temaet vil forhåpentligvis tilby bedre oversikt, bedre lesbarhet og en ryddig struktur som gjør det enklere å bruke nettsidene våre.

Drakten er også laget med tanke på annonser og annonsering. Vi har adoptert de mest brukte annonsestørrelsene slik at det er enklere for deg som annonsør å annonsere på våre nettsider.

Designet er laget av Christofer Nygård for teknonytt.com og betamagasinet.no, og er ikke til salgs under noen omstendighet.

Gratulerer med dagen alle sammen, med vennlig hilsen oss i Teknonytt og Betamagasinet!

Si din mening om det nye designet, samarbeidet og hjelp oss å finne navn på en eventuell portal, her.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...