Bitnett utvikles videre – hva gjør vi bra, og hva kan bli bedre?

Teknonytt og Bitnett utvikles videre, men hva synes dere lesere om det som skjer for tiden? Fortell oss hva som er bra og hva som kan gjøres bedre i framtiden. Og ikke minst – er Bitnett-nettverket noe dere kommer til å ta nytte av så lenge vi kommer med flotte funksjoner og godt innhold?

For bare tre måneder siden så var Teknonytt en helt normal teknologiblogg med helt greit innhold, og en trofast gruppe lesere – og det er vi fortsatt. Men vi er nå også en del av en helhet som utvikler seg raskere enn vi noensinne hadde forestillt oss – Bitnett.no-nettverket. Vi har sammen med Betamagsinet utviket oss videre og ønsker å bidra med mer godt innhold til dere lesere, og her er det som har skjedd til nå i vårt nettverk:

  1. Tett samarbeid mellom Teknonytt og Betamagasinet – vi linker til hverandre og promoterer de beste sakene til hverandre, dette kommer til syvende og sist dere lesere til gode.
  2. Bitnett.no er opprettet – dette er nettverkets portal. Vi har idag en god integrering mellom Teknonytt, Betamgasinet og Bitnett, men i framtiden vil Bitnett være mye mer selvstendig.
  3. Forum – Teknonytt har tidligere opprettet et forum, men på grunn av dårlig respons og diverse tilfeldigheter så ble dette lagt ned. Nå har vi istedet et forum for leserne til alle nettsider som deltar i vårt nettverk.
  4. Opprettelse av mobil-blogg i bitnett – vi lanserte i natt en ny blogg som er en del av Bitnett-nettverket. Denne er ikke drevet av Teknonytt eller Betamagasinet, men istedet drevet av egne bloggere.
  5. Vi lanserer snart en ny blogg for gamere, denne kommer til å teste spill og skrive gode artikler om spilling i det hele tatt.
  6. Annonse-nettverk – vi jobber i skrivende øyeblikk med å lansere vårt annonse-nettverk, dette er ikke det samme som andre affiliate-nettverk som de fleste er vant til. Vi selger istedet annonser for hver enkel blogg eller nettside til en liten prosent av inntekten. Vi kommer til å bruke vårt eget nettverk av kunder etterhvert i dette nettverket for å hjelpe andre blogger og små nettsteder.

Det er også flere andre punkter vi jobber med, men disse vil dere høre om når de etterhvert nærmer seg realisering.

Hvordan har dere opplevd Teknonytt siden oppstarten i Mars 2008 – hva er vi gode på, og hva kan vi gjøre bedre? Og hvilke funksjoner ønsker dere i et nettverk for teknologi-blogger, hva bør vi gjøre for å treffe akkkurat ditt spikerhode?

Teknonytt har hele veien vært veldig åpen i forhold til det faktum at vi er en blogg, og at det er dere som er grunnnen til vår framgang – og det er vi fortsatt, så kom med skryt, skyllebøtter, og ønsker i kommentarfeltet eller i vårt forum.


Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...