ConvertTube: Last ned og konverter internettvideo

2008-06-30_1651

ConvertTube lar deg laste ned internett-video fra nettet, og konverterer dem for deg til det formatet du selv ønsker, man har mange formater å velge mellom. Og det beste med alt er at man slipper å installere noe i det hele tatt på sin datamaskin.

Jeg skal komme med en modig påstand: brorparten av programvarer som skal laste ned og konvertere video fra sider som Youtube, Metacafe, etc inneholder Spyware eller Adware – og gjør de ikke det så blir de distribuert til oss brukere på falske premisser. Med den siste påstanden så mener jeg at vi laster ned programvaren i den tro at det er gratis, men så viser det seg å være shareware eller noe lignende. Dette er det mulig å oppdage på forhånd, men jeg liker produkter som er såpass ærlige at de tørr å skrive slike ting med store bokstaver.

Og nettopp derfor ble jeg litt over gjennomsnittet glad da jeg ble gjort oppmerksom på ConvertTube, dette er en nettjeneste hvor man får muligheten til å laste ned online-video fra Youtube og konvertere videoen til et format av eget ønske. Du kan velge mellom disse formatene:

  • => Windows/.mpg
  • => Mac/.mov
  • => Mobile/.3gp
  • => Flash/.flv
  • => Kun lyd/.mp3
  • => iPod, PSP eller iPhone/.mp4

Jeg hadde håpet på støtte for andre onlinevideo-sider enn bare Youtube, men det virker som det er en begrensning til bare denne siden. Jeg har forsøkt med tre andre sider uten at det har virket.

Denne tjenesten/websiden er ikke noe som stopper tid og rom akkurat, ingen revolusjon å sette kryss i taket for, men den er absolutt nyttig hvis du har behov for å laste ned video eller kun lyd fra Youtube, uten å må installere mer spyware og adware på maskinen din og attpåtil betale for det.

Du finner ConvertTube her.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...