Ukens latter – nynn en sang og nettsiden finner tittelen for deg

2008-06-30_2019

Hva heter den sangen igjen? Jeg husker bare melodien, men navnet er helt borte! Kjenner du deg igjen? Isåfall er Midomi det perfekte nettstedet for deg, og om det ikke er det så får du ihvertfall en god latter.

Dette er en av de artiklene jeg egentlig burde lagt ut en video av meg selv i, for de minuttene (eller var det timer) som jeg brukte på å teste denne nettsiden er noen av de morsomste på lenge. Nå vet ikke jeg om det er fordi jeg har en sær form for humor eller om stemmen og resultatene faktisk var så hysterisk morsomt som jeg skal ha det til, men uansett så kom jeg fram til at ingen har godt av å høre meg nynne på sanger jeg egentlig ikke kan – det er rett og slett uansvarlig av meg å legge ut noe slikt, tenk om det er barn tilstede når en slik video spilles – nei huff, dere får prøve å forestille dere en utrolig dårlig sanger, og en enda dårligere nynner som ler seg halvt ihjel mens han prøver seg fram på melodier som han egentlig kan tittelen på fra.

Nok om meg, som dere sikkert allerede har forstått så er dette en nettside hvor du kan finne sanger som du kun husker melodien og kanskje teksten på. Ved å nynne eller synge sangen du vil finne tittelen på i noen sekunder så kan du være så heldig at du får rett resultat, men det er selvfølgelig ingen garanti for dette. Prøv det sammen med noen venner eller familie så kan jeg nesten garantere en liten stund med dårlig sang og god underholdning.

Andre ting man kan gjøre på dette nettstedet er å blant annet å synge inn sanger selv, skaperne av siden foreslår at dette er noe du bør gjøre fordi du enten kan bli oppdaget eller at du kan gjøre det for å bidra med nye sanger som ikke er registrert i databasen ennå. Personlig har jeg litt vanskelig for å tro at det kommer noen ny Britney Spears fra denne nettsiden. Men morro er det helt sikkert for de samme personene som stiller seg et døgn i kø for å synge i Idol – de samme personene kommer gråtende ut mens de banner over Idol-dommerne (og foreldrene som hele livet har fortalt dem at de er en sangstjerne). Man kan også bla i en liste som heter «Top Artists» hvor man finner de artistene som er forsøkt sunget mest.

Selv om sidens forsøk på å være alvorlig får meg til å brekke meg i latter, så er den faktisk nyttig på sitt spesielle vis. Dessuten så er det dette med å le seg skakk som er min grunn til å anbefale dere å teste denne siden. Men som sagt så er det godt mulig at jeg har en sjelden og kjedelig form for humor, så dette må gjøres på eget ansvar og uten barn rundt dere, helst med hørselvern også.

Lykke til, dere finner siden her.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...