Ti iPhone-applikasjoner totalt uten nytteverdi

(Bitnett Mobil): Vi tar en titt på 10 iPhone-applikasjoner som aldri skulle sett dagens lys. Likevel er disse nokså populære blant folk. Vi prøver å finne ut hvorfor.

For ikke lenge siden nådde AppStore en ny milepæl da tallet på programmer og spill tippet over 20.000. Det finnes en del gode spill som SimCity, Touchgrind, Fieldrunners, Rolando, Fastlane Street Racing og Brothers In Arms. På programsiden har vi også mange populære applikasjoner som TV-Guide, PDF-Reader, iStat og iXpenseIt. De nevnte ligger eller er ganske nær toppen på AppStore, og de fleste vet hvilke programmer og spill dette er. Disse holder også høy kvalitet.

Men hva med de mer ukjente, og lite gode applikasjonene? De som ligger i skyggen, og det med god grunn? Vi har funnet fram 10 applikasjoner som ikke burde sett dagens lys, og flere av dem har eller er katastrofalt nok lurt seg inn på topp 50 i AppStore.

1: iFart

Dette er den kjente fise-applikasjonen som først ble tatt ut av AppStore av Apple. Hvorfor? Man trenger ikke å være utdannet i sosiologi og kokkekunster for å skjønne det. Det denne applikasjonen gjør er rett og slett bare å spille av fiselyder. Man kan velge mellom flere «eksotiske» og velkjente lyder som blandt annet»Jack The Ripper», «Brown Mosquito», «Burrito Maximo», «Laundry Day» og ikke minst «The Sick Dog». Det at denne koster 6 kroner gjør ikke ting bedre, og den lå eller var ganske nær toppen i AppStore en periode.

2: iChainSawX

iChainSawX er enkelt og greit en motorsag for iPhone. Dumt sier du? Ja, for det er rett og slett dumt. Bortsett fra dårlige animasjoner og motorsaglyder er det ikke mer. Applikasjonen er heldigvis gratis.

3: iBeer

Øl sa du? Joda, iPhone-eiere trenger også sin dose med øl, men tror du at denne vil slukke tørsten, så tar du feil. Elendige animasjoner som hakker, og dårlig lyd gjør det ikke bedre. Denne koster i tillegg 11 kroner. Noe den dessverre ikke er verdt.

Gå videre til Bitnett Mobil for å se hele lista over de ti aller minst nyttige iPhone-applikasjonene vår skribent Steffen Mossefinn fant i Apples AppStore, samt for å kommentere. Til Bitnett Mobil nå…

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...