Rolig på Teknonytt i forbindelse med nettstedslansering

Teknonytt.coms redaksjon er aktivt medvirkende i lanseringen av vårt nye spillmagasin, BN Gaming. De siste dagene har det derfor vært litt rolig på Teknonytt, noe vi beklager.

I forbindelse med lanseringen av vårt kommende spillmagasin, BN Gaming, har det de siste dagene vært rolig på Teknonytt.com. TN-redaksjonen er aktivt medvirkende i ferdigstillelsen av det nye nettstedet, noe som har ført til mindre innhold på Teknonytt.

Masse innhold på BNG

bngaming.no (BNG) vil omfatte spill og gaming, både på konsoll, PC/Mac og mobilt. Vi vil levere interessante spillnyheter, spillomtaler og informasjon om spill, og vi håper du som Teknonytt-leser også vil følge med på vår spillsatsing framover.

Allerede tilgjengelig

Artiklene er allerede tilgjengelige via RSS. Du kan abonnere på BNGs RSS-strøm ved å klikke denne lenken og velge «Subscribe / evt. Abonnér».

Dyktig redaksjon

Vi har stablet en dyktig redaksjon på beina som vi i skrivende stund jobber med å sette i virke; til nå har vi opparbeidet et arkiv på cirka 20 artikler (derav to anmeldelser). I tillegg har vi utviklet et nytt system for testing av spill, slik at du som leser får mest mulig informasjon enkelt tilgjengelig. Vår skala for dømming av spill går fra 1,0 til 10,0 og omfatter dermed hundre mulige utfall – på den måten får vi muligheten til å skille på spill som presterer ganske likt.

Video

Vi vil forsøke å levere egenprodusert video fra spillene vi tester. I vår test av F.E.A.R. 2: Project Origin kan du se et eksempel på dette. Det er ennå litt amatørmessig, men vi lover å bli enda mer profesjonelle på dette området utover våren.

Lansering om kort tid

Vi håper å kunne lansere produktet i løpet av denne uken. Det er ennå bugs som må fikses, skribenter som trenger opplæring og enkle ting som må på plass, men vi er ganske sikre på at dette vil være i orden innen få dager.

Bitnett.no

Husk at Bitnett.no nå vil gi deg alle artikler fra nettverket så fort de publiseres. Vi har blåst nytt liv i både mobilbloggen og forumet, og i løpet av mars kommer Testlaboratoriet – vår testblogg med innsideinformasjon om saker og ting vi tester internt i redaksjonen (bilder, korte tester, info, etc.).

— Christofer Nygård, avdelingsredaktør i Bitnett.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...