Det beste av Teknonytt – Uken som gikk

Les den andre artikkelen i vår «Det beste av Teknonytt-serie», her finner du de ti mest leste artiklene i uken som gikk.

For ikke lenge siden så introduserte vi i Teknonytt vår nye artikkelserie «Det beste av Teknonytt», og dette er noe vi kommer til å gjennta framover. Men i vår forrige artikkel så gikk vi igjennom våre mest populære artikler gjennom tidene, og for den siste måneden – dette skal vi fortsette med ved hvert månedsskifte, men vi kommer også til å gjøre som idag, nemlig å gå igjennom den siste ukens mest populære artikler. For å si det litt enklere så kommer vi til å legge ut en artikkel hver uke, og en hver måned som viser hva våre lesere likte best i denne tidsperioden.

Denne uken har vært både begivenhetsrik og slitsom for mitt vedkommende, vi har nettopp gått inn i et samarbeid med Betamagasinet hvor det skjer veldig mye i bakgrunnen som dere ikke ser resultatet av ennå. Men det som virkelig har preget uken både for meg og dere lesere er at jeg og min familie har fått oss en god dose med influensa, noe som har gjort at Teknonytt har blitt mindre oppdatert enn det som er vanlig. Men vi har allikevel fått hjulene til å gå rundt, og dere lesere har vært lojale som vanlig. Uansett, her er de mest populære artiklene fra uken som har gått (den mest populære artikkelen blir nevnt sist).

10. Vi avslører en enorm liste over gratis-programmer for iTunes [MacOS]


200810110354.jpg

I denne artikkelen så avslører vi et stort antall interessante småprogrammer som er med å gjøre iTunes til en bedre opplevelse for Mac-brukere. Her finner du garantert noe snacks.

Les mer om gratis-programmer for Itunes her…

9. GIMP ute i ny versjon


200810110355.jpg

En ny og mer brukervennlig versjon av GIMP er sluppet, les artikkelen til Jon Stødle om denne populære bildebehandleren.

Les mer om GIMP 2.6 her…

8. Den store guiden for Nett-tv – vanlig tv er såååå gammeldags!


200810110358.jpg

I denne guiden så viser vi deg forskjellige norske tv-kanaler som også sender på nett, men den største godbiten i artikkelen er de utenlandske sidene som tilbyr nett-tv. Vi skriver om, og lenker til flere amerikanske nettsider som tilbyr en samling av de beste tv-seriene og tv-kanalene helt gratis.

Les mer om Nett-tv her…

7. 15+ Gratis-programmer du må ha til Windows


200810110402.jpg

I denne artikkelen så skriver vi om flere godsaker for Windows-brukerne, dette er gratis-programmer som ofte er gir mer verdi enn mange av de man må betale for. Det er mer enn femten programmer som blir beskrevet og lenket til her, og de er delt opp i forskjellige kategorier slik at det er lettere å finne ditt favoritt-program.

Les mer om gratis-programmer til Windows her…

6. Prøv Android-emulatoren online

200810110408.jpg

Hvis du lurer på hvordan Googles nye mobil-operativsystem kommer til å føles og se ut, så har du her et alternativ – du kan prøve et virtuelt Androide online.

Les mer om Android-emulatoren her…

5. OpenOffice 3.0 lanseres på Mandag – last ned allerede nå!


200810110410.jpg

Utviklerne bak OpenOffice skal lansere den nye versjonen på Mandag, men vi har funnet en liten snarvei til alle utålmodige sjeler. Last ned OpenOffice 3.0 allerede idag.

Les mer om Open Office her…

4. Kan Nokia 5800 Xpress Music konkurrere mot iPhone?

200810110416.jpg

Et blogg-innlegg jeg skrev pga alt oppstyret rundt den nye «iPhone-dreperen» Nokia 5800 Xpress Music. Hvorfor gå for en billig kopi, når de (Nokia) allikevel har misforstått hvorfor iPhone er så populær? (Hint: design og brukervennlighet/brukeropplevelse).

Les mer om dette her…

3. Ubiquity: Firefox’ egen kommandolinje

200810110418.jpg

Hvis du er en fan av programkjørere som Launchy (Windows) og Quicksilver (Mac) så vil du elske dette tillegget til Firefox. Her kan du ved hjelp av en enkel tastekombinasjon få opp en liten terminal som man skriver enkle kommandoer for å utføre relevante oppgaver i nettleseren.

Les mer om Ubiquity her…

2. 20+ Nyttige gratisprogrammer vi ikke har vist deg før [Mac]


200810110423.jpg

I kjent Teknonytt-stil legger vi ut nok en liste over flotte gratis-programmer til de forskjellige plattformene, denne gangen er det nok engang Mac-brukerne som får en hyggelig liste å kose seg med.

Les mer om nyttige gratisprogrammer til Mac…

1. Feedly: Den ultimate startsiden (Kun for Firefox)


200810110427.jpg

Feedly er et nytt Firefox-tillegg som lar deg kombinere informasjon fra Google Mail, Google Reader, Yahoo, Twitter, FriendFeed, også videre til å opprette din egen startsiden i Firefox. Denne startsiden vil bli formet som et nettmagasin hvor du selv får sjansen til å forme det etter egne ønsker. Feedly er tett integrert med Google Reader og du vil få akkurat de samme funksjonene i Feedly som der, men du får også noen bonuser i tillegg.

Les mer om Feedly her…


Håper dere finner noe interessant i denne listen, det er tross alt dere lesere som har skapt den. God helg alle sammen!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...