Diablo III, Warcraft IV eller en ukjent tittel? Blizzard byr på debatt

blizzard-new-game-artikkel.jpg

Skaperne av Warcraft, Starcraft og Diablo avdekker et helt nytt spill på søndag den 29. juni, og i den anledning bys det på debatt. Et mystisk bilde har dukket på Blizzards nettsider, og det diskuteres blant gamere verden over. Felles for alle er spørsmålet «Hvilket spill dreier det seg om?»

Nyheten om at Blizzard avduker en ny tittel på Worldwide Invitational-messen i Paris er forsåvidt ikke ny. Men i løpet av dagen er det kommet så mange ideer om hva som skjuler seg bak dette mystiske bildet, at det er nødvendig å ta det opp.

Faktisk er dette så spennende for enkelte, at de studerer bildet nøye dag for dag. En del nettsteder har publisert lengre artikler, som kun omhandler endringene fra 24. til 25. mai.

Vi i BetaMagasinet er defintivt spente, dog har vi ikke mye tid til overs. Men vi kan jo se på alternativene:

  • Diablo III: Det er store sannsynligheter for at det tredje spillet i Diablo-serien avdukes i Paris om fire dager. Blant annet skal det være sju år siden Diablo IIs lansering — på dagen. Dessuten er det enkelte eksperter som mener runene i Blizzards mystiske «splasher» er identiske med runene man finner i Diablo-spillene. I tillegg til dette har selskapet angivelig annonsert flere stillinger sammen med teamet som utviklet Diablo-serien, tidligere i år.
  • Warcraft IV: Det er lite som antyder til at det fjerde Warcraft-spillet er under utvikling og det er mindre tegn til en avdukning på søndag. Men selv om sannsynligheten er mindre, er det bare Blizzard som sitter på svaret.
  • Ny tittel: Selvsagt kan Blizzard villede oss til å tro det er oppfølgere til allerede-eksisterende spill, for så å annonsere et helt nytt konsept. Utrolig nok håper faktisk ikke fansen på dette — de vil nemlig ikke ha et nytt spill.

Når det gjelder Wrath of the Lich King (World of Warcraft-ekspansjon) og StarCraft II er disse også alternativer, men ifølge Blizzard-utvikler Rob Pardo, vil han bli «revet i stykker» hvis han skulle slippe noe informasjon før den planlagte datoen. I et intervju med spillnettstedet Eurogamer kunne han også røpe at han var rimelig sikker på at alle på messen vil bli opprømt over annonseringen.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...