DoubleTwist – ditt nye media-program, garantert! [Mac]

DoubleTwist er et genialt program hvor man har full kontroll over sine mediafiler på alle sine gadgets. Man kan synkronisere mediafiler mellom de fleste gadgets og sin Mac, sende dem til venner, eller laste dem opp på sosiale nettsteder som Flicr, YouTube og Facebook. Alt dette på en revolusjonerende lett måte.

doubleTwist

Bildet: DoubleTwist er et genialt program hvor man har full kontroll over sine mediafiler, gagdets og synkroniseringen mellom dem.

DoubleTwist er et program for Mac OS X som rett og slett er genialt, det er et program hvor du har full kontroll over dine mediafiler og gadgets. Med DoubleTwist kan du synkronisere mediafiler fra og til mobiltelefoner, dele dem med venner, eller laste dem opp til Youtube, Facebook eller Flickr – og alt dette på en så enkel måte at til og med dine besteforeldre kunne gjort det uten problemer og instruksjoner.

Støtter hundrevis av gadgets

Programmet støtter hundrevis av forskjellige gadgets – alt fra mobiltelefoner til videokamera, fotokamera og mp3-spillere. Disse vil automatisk dukke opp når du kobler dem til din Mac. Og det som virkelig gjør opplevelsen av programmet til en fornøyelse er at man kun trenger å tenke på å dra og slippe filene dit man ønsker å ha dem/sende dem, resten tar DoubleTwist seg av – altså å konvertere til riktig format og andre kjedelige og nerdete ting.

Umulig å registrere seg

Dessverre så er det for øyeblikket vanskelig å registere en konto i programmet, dette fordi man ikke mottar en epost hvor man skal klikke på en bekreftelseslink. Men dette vil garantert være i orden om kort tid – problemet har sikkert oppstått pga stor pågang, uten at jeg kan bekrefte dette. Oppdatering: Vi har nå fått en bekreftelse per epost om at deres servere har knelet, men dette vil være i orden om kort tid.

For å få en ide om hvordan DoubleTwist ser ut og fungerer, så anbefaler jeg å ta en titt på videoen under:


DoubleTwist kan lastes ned fra deres hjemmeside – www.doubletwist.com


Loading image

Click anywhere to cancel

Image unavailable

 


Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...