Er Google redd Microsoft-Bing likevel?

Ifølge en sak i den ikke-alltid-så-troverdige tabloidavisa New York Post, kan Google likevel være redd Microsofts siste søkemotorforsøk, Bing.com. Ryktene sier nemlig at Google har satt i verk ingeniører for å gjøre søkemotoren enda bedre.

New York Post-saken, kalt «Fear grips Google», viser til kilder som påstår Googles Sergey Brin har satt i verk ingeniører for å gjøre søkemotoren enda bedre. Det skal være snakk om viktige oppgraderinger for søkemotoren.

Ifølge anonyme kilder er den ubestridte søkekongen, Google, redd Microsofts Bing.com likevel. Hvor troverdig ryktene er kan det riktignok spekuleres i.
Ifølge anonyme kilder er den ubestridte søkekongen, Google, redd Microsofts Bing.com likevel. Hvor troverdig ryktene er kan det riktignok spekuleres i. (Foto: Bing.com)

Brin skal angivelig lede et team som undersøker hvordan Bing.coms søkealgoritmer avviker fra Googles.

Videre poengterer New York-avisa at det er uvanlig at Google-grunnleggere er involvert i den daglige aktiviteten – og svært sjelden på dette planet.

– Nye søkemotorer har kommet og gått de siste ti årene, men Bing virker å være av stor interesse for Google, kunne en anonym kilde røpe.

Google ville ikke kommentere saken overfor New York Post, men fortalte at de alltid har et team som jobber med å videreutvikle søkemotoren.

Når Bing.com ble lansert for noen uker siden gikk Microsofts markedsandeler opp cirka to prosentpoeng, til 11,1 prosent. Til dette svarte Google-CEO, Eric Schmidt, følgende:

– Det er ikke første gangen Microsoft trer inn i søkemarkedet. De gjør det omtrent en gang i året.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...