Firefox 3 RC3 kommer

Blant annet pga en stor bug (bug #436575) så vil det nå komme tredje Release Candidate for Firefox 3. Denne buggen, som bare rammer Mac-brukere, gjør at Mozilla applikasjoner henger uten at det er mulig å gjøre noe med det. Dette problemet oppstår etter at folk har innstallert Mac OS X 10.5.3 oppdateringen. Tydeligvis så er det Apple som har det største ansvaret for disse feilene, men Mozilla utviklerne har allerede kommet med en fix/patch som skal løse problemet. Mozilla programmer som er berørt av problemet er:

 • => Camino
 • => Firefox 2.0.0.14
 • => Firefox 3 RC2
 • => Songbird
 • => Thunderbird
 • Det vil komme en RC3 for Windows og Linux-brukere også, men denne versjonen vil ikke inneholde noen oppdateringer, det vil kun være et hopp i versjoner for at det skal være likt for alle plattformer. Det er kun Mac versjonen som vil få oppdateringer i denne versjonen altså (ikke at det er noe å hige etter når det er pga bugs).

  Gadgetell sier i dag at de forventer at den nye Release Candidaten kommer allerede idag. De har fått tipset av CNET. Vi får bare vente å se, men jeg hadde håpet mer på en endelig versjon enn en ny Release Candidate – men slik kan det altså gå.

  Relaterte artikler

  Hvordan endrer teknologien poker

  I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

  Disse 5 fordelene med VPN-gaming

  De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

  Hva er Microsoft 365?

  Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

  Alt du trenger å vite om solceller

  Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

  Hva er dataspill?

  De aller fleste av oss har et forhold til...