Firefox 3 RC3 Lansert

Som vi skrev i vår forrige artikkel så ble altså Firefox 3 RC3 lansert idag. Les den forrige artikkelen vi skrev hvis du lurer på grunnen til at en ny versjon ble lansert, men kort fortalt så er det kun i Mac OS X versjonen at noe i det hele tatt er forandret, for Windows og Linux har det ikke skjedd noen forandringer.

Den nye versjonen kan lastes ned her, men jeg vil nok anbefale å la det være hvis du ikke har problemer med den gamle versjonen – som vanlig så kan du få problemer med tillegg og forskjellige tema hvis du oppgraderer.

Edit: Det kan virke som om den endelige versjonen av Firefox 3 blir lansert den 27. Juni, noe disse dette skjermbildet fra Weebly.com skal vise (du vil kun få se dette hvis du besøker siden med Firefox 3). Les mer om det i denne bloggen. Her er skjermbildet (Trykk på det for å se det skikkelig):

edit2: Hva kan man egentlig stole på når det gjelder rykter om når Firefox 3 vil bli lansert? Mozilla selv kanskje? De har ihvertfall skrevet på denne siden at de vil prøve alt de kan å få det lansert til den 17. Juni og ikke den 27. Juni som jeg skrev over her altså.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...