Flickr Starter Med Videodeling

flickblog_logo.gifDenne dagen har mange ventet på, men det har også vært de som mener at dette vil ødelegge flickr slik vi kjenner siden. For de som ikke vet det er Flickr ett sosialt community hvor man deler sine bilder, legger til venner også videre, dere har alle vært borti dette før.

Det som har skjedd nå er at Flickr ikke lenger begrenser delingen din til bilder, det er nå en multimedia-delingsside hvor man kan dele både bilder og videoer. For å dele videoer trenger du en pro konto som vil koste deg hele 180 kroner i året, spørsmålet er om dette er så lurt da nettet allerede flyter over av videosider som er gratis. Man kan se videone til andre uten å ha en pro konto.

Man kan laste opp klipp opptil 150 megabyte, noe som også kan være ett stort minus for mange av brukerne. Dette forklarer Flickr med at de vil gjøre noe nytt og at de fleste videoer over denne størrelsen (90 sekunder) blir kjedelige for folk flest, vi i TeknoNytt mener at det kommer vel an på videoen og dens innhold det, men kanskje er det bare oss.

flickr-video.png

Flickr kommer til å skalere opp opplastet innhold, noe som er en appelerende nødvendighet for sidens brukere. Med en voksende interesse for kvalitets videoer blandt brukere flest idag, spesielt blant mobilbrukere, kan dette bli den optimale tiden for Flickr å gå inn i videoens verden.

Som med bilder på Flickr, er det mange personlige innstillinger man kan justere i video oppsettet på siden, blandt disse er Geotagging, lisens-innstilling og tagging.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...