FoxGLove: Firefox for Google Apps-elskere

En bruker fra Lifehacker-communitiet har laget den perfekte nettleseren til de som liker Google Apps og Firefox. Dette er en spesialutgave av Firefox som er bygd på den portable versjonen av nettleseren og en hel del Google Apps-tillegg.

Liker Firefox og Google Apps

En Firefox-bruker som elsker både Firefox og Google Apps bestemte seg nylig for å lage sin egen Firefox-versjon som passer perfekt for hans kjærlighet til disse programmene, FoxGLove ble resultatet – en Firefox-versjon som er finjustert til å fungere perfekt med Google Apps-programmene. Han ønsket ikke å gå for Google Chrome da han ville ta nytte av Firefox’ tilpasningsevne og muligheten til å bruke tillegg og tema til å bygge videre på nettleseren.

Slik gjorde han det

For å få FoxGLove til å bli som han selv ønsket så brukte han den portable versjonen av Firefox 3 som stamme, og bygget rundt den med forskjellige tillegg. Her er tilleggene han bruke for å oppnå sitt gode resultat:

 

Bildet er tatt fra kilden til artikkelen – Lifehacker.com

Skaperen av FoxGLove, Alex, hentet først et Chrome-lignende tema, før han la til de forskjellige tilleggene som stort sett er tillegg som øker brukbarheten sammen med Google Apps. Når det var gjort så forandret han navn på nettleseren fra Firefox til FireGLove med hjelp av tillegget FireSomething, før han til slutt «snekret» sammen et ikon som er en blanding av Firefox-ikonet og Google Apps-ringen.

Når dette arbeidet var gjort så satt han igjen med en portabel Firefox-versjon for Google Apps-elskere.

Les mer i Lifehacker

For å lese mer om hvordan denne nettleseren ble utviklet ved hjelp av tillegg, tema og en god dose oppfinnsomhet og tålmodighet så tar du turen innom Lifehacker.com hvor du også får lastet ned herligheten.

Hvis du også ønsker en ferdigbygd Google Apps-tilpasset Firefox-versjon, som i tillegg er portabel, da anbefaler vi ihvertfall å ta en titt på FoxGLove. Dessverre så fungerer denne nettleseren bare i Windows, men for alle Mac-brukere som ønsker noe lignende så kan jo dette være en inspirasjon til å bygge noe selv.

Last ned fra Lifehacker.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...