Freeverse annonserer iPhone og iPod-spill

Freeverse har idag avslørt sine planer om å lansere mer enn et dusin spill til iPhone og iPod Touch.

Disse spillene vil bli tilgjengelig med engang iTunes App Store åpner: Wingnuts Moto Racer, Big Gang Sudoku, og Butcher of Song. Innen September vil «Big Bang Chess» og forskjellige sports-spill i tillegg til noen 3D kortspill. For å legge til litt spenning i denne kunngjørelsen så sier de også at det vil komme flere uannonserte spill og applikasjoner om ikke lenge.

Wingnuts Moto Racer:

Spilleren vil jage onde bikere som napper katter igjennom Andesfjellene, motorveier i ørkenen, og farlige undergrunns-passasjer. Man styrer med accelerometeret og trykker på «punch»-knappen for å eliminere de slemme gutta mens man kjører fra checkpoint til checkpoint. Dette spillet er laget for iPhone alene og er derfor ikke en dårlig portert versjon melder Freeverse. Spillet vil koste 9.99$.

Big Bang Sudoku:

Dette skal være det første spillet i en «Big Bang»-serie som Freeverse skal komme med til iPhone. Her er det over 10 000 sudoku-gåter, 4 vanskelighetsgrader hvor gale pyroteknikkere prøver å ødelegge for deg. Spillet vil koste 4.99$.

Jared: Butcher of song er mer et morsomt program som har vært tilgjengelig for Mac siden Mac OS 7, og nå kommer det altså til Apple iPhone også. Dette er et dårlig tegnet smilefjes som synger på den verste spansken man noen gang har hørt, det er kanskje noe av det verste man noensinne har sett og hørt, ihvertfall hva smak anngår – men det er også morsomt, søtt og en Mac Klassiker. Dette vil bli gratis på App Store etter lansering.

Det skal bli morsomt å se hvordan disse spillene og programmene vil bli, men personlig gleder jeg enda mer til det kommer noen gode applikasjoner og mer mainstream-spill.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...
Forrige artikkel
Neste artikkel