«G1», den første Android-telefonen, avslørt

G1, eller HTC Dream, den første Android-baserte telefonen. Et spesielt utseende er trolig stikkordet, men T-Mobile tror telefonen vil slå an.

Datamaskinen i lomma

G1s visjon er å kunne gjøre mye av det samme på telefonen som på en standard datamaskin. Og ikke uventet vil telefonens nettleser gi enkel tilgang til Googles mange nettjenester, som for eksempel søk, Gmail og YouTube.

I underkant av 200 dollar

Den Android-baserte telefonen vil koste 179 amerikanske dollar — med andre ord ca. 20 dollar mindre enn Iphone — og vil lanseres i USA mot slutten av oktober. Britene får tilgang like etter, nærmere bestemt i november.

G1 binder deg, akkurat som Iphone, til et abonnement. Ifølge Nytimes.com vil det trolig koste deg mellom 20 og 30 dollar om du er amerikaner. Europeiske priser er enda ikke fastslått.

3 MPs kamera og Touch

Telefonen utstyres med både kamera og touchskjerm. Kameraet er overraskende godt, og kan vise til hele 3 MPs — som ikke er aller verst.

Vil slå an

T-Mobiles amerikanske avdeling tror telefonen vil slå an. «Jeg tror faktisk denne telefonen vil ha massiv appell», sier Cole Broadman i T-Mobile.

Video

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...