Gmail Labs med mer nytt og spennende!

Nå har Googles Gmail-team gjort den allerede populære og gode epost-tjenesten Gmail enda litt bedre. Ved hjelp av tjenesten Labs i Gmail har det dukket opp et par smarte ekstra-tjenester som gjør Gmail enda bedre og mer produktiv. Nå har det dukket opp enda mer de siste ukene, og nedenfor står det litt om 3 av de nyutviklede tjenestene fra Labs.

gmail_labs1

Create a document

Ved hjelp av Create a document får du opp en link under «Print all» på epostene dine hvor du enkelt kan lagre dokumentene rett til Google Docs.

Title Tweak

Noen gang irritert deg over når du har litt for mange faner oppe i nettleseren på en gang, og fanen med Gmail blir så liten at du ikke kan se om tallet med uleste mail har økt? Det er det tydelig at noen andre har, for nå kan du få fikset dette «problemet» en gang for alle. Ved å aktivere Title Tweak i Labs vil tallet kommer tidligere i «title» for at det skal bli lettere.

Fra å se ut som dette;  «Gmail – Inbox (20) – [email protected]», ser det nå ut som dette: «Inbox (20) – [email protected] – Gmail».

Multiple Inboxes

Ved hjelp av Multiple Inboxes kan du legge til ekstra lister med epost til inboxen for å kunne se mer viktig epost på en gang. De nye listene kan være en «label», stjernete meldinger, kladder eller søkeresultater.

Du kan teste ut dette og mer i Labs her. Vær oppmerksom på at hvis du ikke har tilgang til Labs kan du bare endre språket på Gmail til amerikansk, så får du tilgang til Labs. Du kan bytte tilbake til norsk etterpå uten at noe blir deaktivert fra Labs av den grunn.

Kilde: http://gmailblog.blogspot.com/

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...