Guide: slik registerer du deg uten invite på BlackCats-Games (Torrent-tracker)

Det jeg skal skrive om nå vil av mange kategoriseres sombit_torrent_logo.gif forkastelig, men man kan jo også se på piratkopiering av spill som det samme. Dessuten gjør jeg kun dette for at jeg liker å se hvordan man kan tweake og hacke på teknologi. Jeg har ett syn på piratkopiering som noen vil si er litt spesielt, jeg mener at man kun bør bruke piratkopierte spill og eventuelt programmer til å få et inntrykk av dem før man kjøper dem. De fleste programmer har idag en prøveversjon man kan gjøre dette med, og da vil piratkopiering være unødvendig. Men når det gjelder spill så er det sjeldent man får testet spillet skikkelig i de små patetiske demoene, derfor mener jeg at man kan laste ned et piratkopiert spill for å teste det. Det geniale med dette er at man som oftest ikke har muligheten til å spille på de offisielle online-serverne når man ikke har en gyldig nøkkel, og akkurat dette er en god gullerot til å kjøpe spillet senere. Liker du det du har prøvd så SKAL du dra rett til butikken for å kjøpe det med en gang, punktum. Nok om det for denne gang.

BlackCat-Games har rykte på seg for å være den soleklart beste torrentsiden dedikert til kun spill, man kan finne flere tusen Windows og konsoll-spill der. Dette er en tracker det er vanskelig å få innpass til, de har holdt sign-up’en sin lukket over lang tid, og sidens admins bestemte seg senere også for å stenge det inviterings-baserte sign-up systemet. Men heldigvis har BlackCat-Games administrasjonen bestemt seg for å åpne registeringen igjen, men for å utnytte dette må man prøve å registere seg til rett tid, akkurat når sign-up’en er åpen, noe som kan være vanskelig hvis du har ett liv ved siden av ditt virtuelle liv også.

Trackeren åpner regsisteringen i veldig korte perioder (kun sekunder faktisk). Andre ganger vil du få servert følgende beskjed:

«Max users have been reached for the current time period. Have some cocoa, watch the sun rise (or set), and come back. Nature is beautiful. You might get lucky.»

Hvis du er så heldig at du når fram til registerings-skjemaet på første forsøk, så har du fortsatt mindre enn ni sekunder på deg til å fylle ut registeringsskjemaet. Er du for sen vil du få den samme beskjeden som tildligere servert, at det er umulig å registere seg fordi siden har nådd max antall brukere.

Når du leser dette så vil du kanskje tenke at det virker helt umulig å registere seg på denne private spill-torrent-trackeren, men det er det faktisk ikke så lenge du bruker Firefox og ett par tillegg som jeg vil linke til. Slik gjør du det:

 1. Last ned Check4Change tillegget til Firefox her.
 2. Last ned AutoFormer tillegget til Firefox også, det finner du her.
 3. Følg denne linken og trykk på register til venstre på siden.
 4. Du vil nå komme til en side hvor det står ‘Max user limit reached’. Marker overskiften der det står ‘Signup Failed!’ => høyreklikk => Check4Change => Custom.
 5. Skriv inn 3 skunder i ‘Refresh and check every..’ feltet under ‘Check interval’. Kryss også av ‘Dont refresh while viewing page’ boksen.
 6. Surf nå som vanlig mens du venter, men bruk en annen fane enn den BlackCats-Games siden er i.
 7. Check4Change vil nå oppdatere siden hvert tredje sekund for å se etter forandringer. I løpet av 5-15 minutter vil tillegget finne et registerings-skjema bli loadet og gi deg beskjed. Ta deg nå god tid og fyll ut skjemaet slik du vil ha det. Fyll ut alle felt og bokser utenom Captcha-feltet.
  2008-04-27_1405Bildet over forklarer hvordan captcha feltet ser ut for de som ikke vet det.
 8. Vær oppmerksom på at gratis-email adresser som Gmail og Hotmail ikke virker, BlackCats-Games godtar ikke slike email-adresser, istedet må du bruke en du feks har fått fra nettleverandøren din eller gawab.com som også vil fungere.
 9. Før du trykker Signup knappen og leverer skjemaet, gå til Firefox’ Rediger-meny => Autoformer => klikk ‘Save all fields’. Nå kan du sende inn skjemaet ved å trykke ‘Sign up’. Du vil få denne beskjeden: ‘Max user limit reached’ nok en gang, men dette trenger du ikke å bekymre deg over da det er slik det skal være.
 10. Repeter punkt 3, 4 og 5 på nytt og vent til Check4Change oppdager en forandring. Men denne gangen skal du følge veldig godt med, for i det øyeblikket når regsiteringsskjemaet blir lastet, skift til den fanen med en gang. Autoformer vil automatisk laste inn verdiene som du tidligere har skrevet, noe som vil spare deg for verdifull tid. Fyll «Captcha feltet» veldig raskt og trykk «Sign up». Husk at det ikke skal være mellomrom mellom ordene i Captcha feltet. Du vil nå få en bekreftelses-mail innen 30 minutter.
 11. Hvis du fortsatt får ‘Max User Limit Reached-beskjeden, s å betyr det at du har vært for treg. Følg da punkt 3, 4, 5 og 10 på nytt og vær mer oppmerksom og rask denne gangen.

OBS! Les reglene og FAQ siden til trackeren nøye med engang du har tilgang til den. Vær høflig og takknemelig for at du har fått denne sjansen. Gi noe tilbake til communitiet.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...