Har Cuil blitt noe bedre? Nei, egentlig ikke.

Cuil, søkemotoren laget av tidligere Google ansatte for å konkurrere mot Google, fikk mye negativ omtale under lanseringen. Mye av den negative omtalen her til lands var siden Cuil rett og slett var elendig på norske søk.

Når vi i Betamagasinet omtalte siden rett etter lansering skrev vi at vi regnet mye av problemene bare var startproblemer, og at dette mest sannsynlig ville komme seg etterhvert. Når vi idag prøvde igjen Cuil etter å nesten ha glemt hele siden ble vi desverre skuffet enda en gang.

Joda, på engelske søk skal vi ikke klage på den, men på norske er den nesten håpløs. Et søk på Betamagasinet gir ikke et eneste treff direkte til Betamagasinet.com på hele første treffsiden. Alle treffene på førstesiden er om andre sider som har skrevet Betamagasinet.

Til tross for dette har vi ikke helt gitt opp håpet på Cuil ennå, de har noen gode ideer om å integrere bilder i søketreffene, de har bare ikke helt fått det til ennå. Vi skal prøve å ikke glemme tjenesten helt, og gi de litt mer tid før vi tester den igjen.

Link: www.cuil.com

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...