Her er det perfekte fotobehandlings-tillegget til Firefox

I overfloden av utvidelser til Firefox for samhandling med bilder, så finner man nå et som skiller seg ut fra resten. Denne utvidelsen heter OutWit Images, og er både utrolig flott å se på og ekstremt nyttig.

Det finnes uttallige foto-utvidelser til Firefox, og nå har det kommet enda en god utvidelse som hjelper oss å samhandle med bilder og gallerier – jeg snakker om OutWit Images. Dette er en utvidelse som på en enkel og utrolig pen måte gir deg muligheten til å bla i, lagre manuelt/automatisk, og hurtiglagre bilder fra forskjellige kilder på nettet med et enkelt museklikk.

Lagrer bilder på harddisken

En av de tingene som gjør OutWit til et utmerket foto-tillegg i forhold til de fleste andre foto-tillegg og foto-programmer, er at man kan lagre bildene direkte på harddisken for så å bla igjennom dem der. I Firefox så kan med hjelp av et enkelt museklikk samle bilder fra forskjellige nettsider og tjenester, og samhandle med dem etterpå.

Genialt for bloggere?

Jeg har funnet dette ekstra nyttig for oss som skriver på nett, altså for bloggere, webmastere eller journalister – dette fordi man på en veldig enkel måte kan lagre ett eller flere bilder uten å må gå igjennom den vanlige prosessen det er å velge destinasjon for bildene og lignende. Man kan selv velge om bildene man velger ut skal lagres automatisk, eller om man skal gjøre dette manuelt senere. Velger man den automatiske metoden, så angir man bare en destinasjon som skal brukes i innstillingene.

Selv om programmet/utvidelsen er enkel og har flere gode funksjoner, så er det fortsatt det glatte og pene designet som virkelig bør trekkes fram når man omtaler OutWit. Det er en fryd for øyet når man bruker utvidelsen til daglig, og her kan man også tilpasse farger og utseende i innstillingene.

Lær mer og last ned

For å lese mer om denne Firefox-utvidelsen så anbefaler jeg å ta en titt på utvidelsens hjemmeside, hvor man også kan laste ned tillegget. Det er også mulig å laste ned og installere tillegget fra Firefox Add-ons-sidene.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...