Bitnett lanserer julekalender

Vi vet vi er 6 dager for sent ute, men «Bedre sent enn aldri?», eller hva? Nå har vi iallefall lansert en julekalender for Bitnett julen 2008.

Kalenderen består av 24 luker og hver dag blir en ny luke tilgjengelig. Når du klikker på dagens eller tidligere luker vil du bli sendt til en julevideo, en julenettside eller noe annet som har med jul å gjøre.

Vi har også lansert en invitasjonskalender som går ut på at vi deler ut invitasjoner til forskjellige lukkete betasider. For å delta sender du bare en epost til [email protected] med emne «Invitasjonskalender» og så er du med i trekningen av invitasjoner utover i desember.

Link til julekalenderen vår er: www.bitnett.no/julekalender

(Kalenderen la vi ned for noen dager siden grunnet få brukere. Vi vil komme tilbake til neste år med en bedre og mer spennende julekalender!)

Vi tar gjerne imot forslag til hvordan kalenderen kan bli bedre, og forslag til gode julelinker settes også stor pris på. Hvis du har noe å meddele angåene julekalenderen kan du enten skrive i forum-tråden vår, eller sende en epost til [email protected]

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...