Hvilke Teknologi-podcaster er dine favoritter?

2008-06-20_1032

I den sammenheng at jeg prøver å få økt kvaliteten og interessen på min andre nettside Smartfilm.tv, så spiller jeg ballen over til dere, Teknonytts lesere, ettersom jeg vet at dere sitter med enorme kunnskaper på sidens nisje – Teknologi-video og spesielt teknologi-podcaster.

  • – Hvilke podcaster og evt videosider/videokilder følger dere med på?
  • – Hva skal til for at dere skal besøke en slik side, en side hvor videoer blir samlet opp og oppdatert daglig?
  • – Er det et stort «drawback» for dere at siden holder seg til engelske videoer og språk, er det evt et behov for en Norsk søsterside, jeg har samme domene med .no endelse som kan brukes til dette også.
  • Hvilket behov er det for en norsk brukergenerert videoside, eller en oppsamlingsside for norske videopodcaster, vlogger, klipp, etc?

Blant de podcastene som oppdateres nå er:

Som dere ser så er de fleste podcastene/videoshowene fra Revision 3, men det blir gjerne slik når de (Rev3) er såpass overlegne i det de gjør.

Kommenter litt rundt dette og andre ting dere vil legge til eller spørre om i kommentarfeltet eller helst i forumet vårt. Som jeg allerede har nevnt så er jeg åpen for forslag for hva det norske domenet (Smartfilm.no) skal brukes til, hva er det behov for? Akkurat nå er tanken å starte et norsk nisje-video-community som helst skal være brukergenerert, men jeg er åpen for forslag. For det er jo nettopp dere lesere/seere som bør få det siste ordet, det er tross alt dere som er potensielle brukere.

[poll id=»1″]

Takk for oppmerksomheten,

Med Vennlig Hilsen

Robert Sørensen

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...