Knallpris på annonsering i Bitnett

I disse finanskrise-tider har vi i Bitnett forstått at også vi må tilpasse oss for å bli tilgjengelig for bedrifter som ønsker å annonsere hos oss. Og prisene vi idag kan tilby er en gavepakke for både store og små bedrifter/nettsider.

Vi kjørte flere kampanjer i Bitnett de siste månedene før årsskiftet, og vi kan kalle de fleste av disse for en suksess – spesielt den siste kampanjen vi hadde i nettverket vårt. I løpet av denne kampanjen fikk vår beste annonseplass et gjennomsnitt på 50-60 klikk per dag, noe både vi og vår kunde var fornøyd med den gang.

Om Bitnett

Bitnett er et nettverk med blogger og magasiner som for det meste skriver om data, teknologi, og spill. Våre lesere er for det meste relativt unge menn og kvinner med gode teknologiske og data-kunnskaper, og en stor interesse for det vi kan tilby av artikler i våre respektive nettsider. For øyeblikket så består nettverket av følgende nettsteder: Teknonytt, Betamagasinet (vil byttes ut med vårt nye spillmagasin – BNGaming), Bitnett Mac og Bitnett Mobil. Men vi jobber kontinuerlig med å utvikle og etterhvert lansere flere nettsteder med godt innhold.

Per i dag så har nettverket rundt 100.000 sidevisninger og 40.000 besøk i måneden, men dette er noe som er ventet å vokse i løpet av det neste kvartalet. Vi har nærmere 450 RSS-abonnenter tilsammen i Bitnetts nettsider og blogger. I tillegg til dette så har hver enkel nettside i Bitnett en meget god Pagerank fra Google (3-5), noe som er ganske viktig når man ønsker å annonsere et sted.

Når man annonserer hos oss, så vil annonsene vises på tvers av våre nettsteder. Og hvis man går for selve gullfuglen, altså den beste annonseplassen vår (i header), så vil man også få vist sin annonse i vårt forum – hvor sidevisningstallet er mye høyere enn ellers.

Priser og plasser

Som sagt så har vi skrudd ned våre priser til et konkurransedyktig nivå som bør passe bedrifter i alle størrelser, her er det rett og slett førstemann til mølla.

For å få en oversikt over våre annonsepriser, så anbefaler jeg å ta en titt på vår annonseinformasjon, men her er et lite sammendrag:

annonseplasser-i-bitnett1

Bildet: En oversikt over våre annonseplasser – alle felt er nummerert slik at man enkelt kan finne nødvendig informasjon om dem under.

  • Felt 1 (728×90 i header) – Dette er vår beste plass. Denne plassen koster 450 kroner i uken, eller 1600 kroner i måneden. Det er ingen rotering på denne annonseplassen, så din annonse vil være den eneste ved kjøp.
  • Felt 2 (A og B) – To gode annonseplasser i sidestolpen vår, disse kan kjøpes hver for seg eller samlet. Plass 2a (øverst) koster 300 kroner per uke, eller 1000 kroner i måneden. Plass 2b (nederst) koster bare 150 kroner i uken, eller 500 kroner i måneden. Samlet så koster disse annonseplassene 1200 kroner i måneden.
  • Felt 3 (Under artikler) – Dette er også en meget god annonseplass, den befinner seg under hver enkel artikkel i våre blogger og magasiner, og størrelsen er på 468×400 piksler. Prisen på denne plassen er 350 kroner i uken, eller 1200 kroner i måneden.
  • Felt 4 (Over artikler) – Dette er vår nest beste annonseplass, en plass som alle vil se når de leser våre artikler da den befinner seg helt øverst i artiklene. Annonseplassens størrelse er på 468×60 piksler, og prisen er 350 kroner i uken, eller 1200 kroner i måneden.
  • Ved kjøp av 3 eller flere annonseplasser i Bitnett, så vil kjøperen få femti prosent avslag på de to billigste plassene.

Dette er som sagt veldig gode priser som både store og små bedrifter bør finne interessante, her er det noe for alle.

For å annonsere hos oss, så tar du kontakt med Robert Sørensen på følgende epostadresse: Robert [at] bitnett.no.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...