Lag ditt eget WordPress-theme, uten en eneste linje med kode

Dette tipset er gammelt, men fortsatt hot! Denne webbaserte Theme-editoren lar deg tweake hver en farge og form på ditt WordPress-design og sende det tilbake til serveren uten at du trenger å skrive en eneste linje, eller faktisk bokstav, med kode. Genialt, ikke sant?

Men når det er sagt så er det nå bare slik at ikke alle har like god sans for kreativitet og godt design, så hvis det er det som hindrer deg i å bli en webdesigner så er nok ikke dette en snarvei for deg heller.

Enkelte WordPress-tema har en innebygd støtte for å forandre på designet fra dashbordet i WordPress, men de fleste har ikke denne muligheten – og da er det hendig med et verktøy som lar deg gjøre dette på en intuitiv måte. En anne stor styrke denne webbaserte tema-editoren har er at man gjør dette i en WYSIWYG-editor, Det-du-ser-er-hva-du-får (What-you-see-is-what-you-get) på godt norsk.

Og dette verktøyet har noe for de avanserte brukerne også, ma kan «kaste» inn grafikk og design-elementer som man selv har laget og hostet på serveren, og når du er ferdig med å pynte (eller voldta) temaet ditt så kan lagre dette som en enkelt fil som du legger til i temaet du bruker. Dette er en utmerket måte å teste nye fonter og farger på uten å rote til temaet helt.

Alt i alt så er dette en like god tjeneste nå som når den ble lansert, men for de som er litt mere garvet i faget så er dette latterlig, men foruten Notepad – hva er ikke det?

Du finner theme-editoren her.

[poll id=»2″]

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...