Lett match for de som kommenterer i våre artikler

Er det noen i det hele tatt som ønsker seg en Slingbox Pro? Å, så det er det ja? Det virker bare som interessen er laber i vår konkurranse, hvis dere virkelig ønsker å vinne vår fantastiske premie fra SlingMedia så anbefaler jeg dere å kommentere smarte, nyttige og konstruktive kommentarer i våre artikler mellom den 27. Juli og den 30. August. Les videre for å se hva det går ut på i detalj.


Slik det ser ut nå så blir det lett match i månedsskiftet for de som kommenterer våre artikler. Det kan virke som ikke nok lesere vet at man kan vinne en Slingbox Pro fra SlingMedia ved å kommentere i Teknonytt. Eneste krav vi har er at disse kommentarene skal være nyttige for andre lesere (eller oss i redaksjonen) og/elller konstruktive.

Når vinneren skal «trekkes» så gjør vi det på følgende måte:

En tilfeldig artikkel som er skrevet imellom 27. Juli og 30. August blir trekt ut – de tre kommentarene vi synes er best blir lagt ut i en poll (spørreundersøkelse) hvor de andre leserne i TN kan stemme på den de liker best. Denne pollen vil telle 50 prosent, og min (Robert) og Jons stemme vil telle 25 prosent hver. Slik det ser ut idag vil dette bli en meget enkel match for de som har kommentert til nå. Noen artikler har fått mange gode kommentarer, mens andre er nesten lagt øde – hvorfor ikke legge inn en kommentar med konstruktiv kritikk istedet for å la det være, husk at sjansen er relativ stor for at den kan gi deg en Slingbox Pro til en verdi av 2700 kroner.

Ikke la denne sjansen gå fra dere, dette er altfor lett, dessuten så gir det dere en sjanse til å bli kjent med andre lesere som deler den samme interessen som dere har – Teknologi og data. En fin sjanse til å kommunisere med oss som skriver, og til å ytre ønsker om hvordan dere vil at TN skal fortsette framover er det også. Kom igjen å kommenter, delta og diskuter – uansett om dere vinner så er det en grei måte å slå ihjel tid på, samtidig som du får noe ut av det selv.

NB! Vi mistet dessverre endel kommentarer fra det siste døgnet i går pga hackingen av Teknonytt, så det ville ikke vært dumt å kommentere på nytt i disse.

Mvh Robert Sørensen – Teknonytt Media

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...