Lyst på gratis hjemmeside?

Det er ikke lenger slik at HTML kunskaper og eget domene er nødvendig for å lage sin egen hjemmeside. Gratistjenester gjør nemlig denne jobben for deg, og har ferdige komponenter som du kan legge til siden din, samt endre utseende. Altså, det eneste du behøver å gjøre er å sørge for et bra innhold…

Som sagt er det mange tjenester som tilbyr dette, men i denne artikkelen skal vi fokusere på en nykommer, nemlig Google sin tjeneste, Google Sites.

Google Sites:
Google Sites er en av de mange tjenestene som Google tilbyr gratis. For å få tilgang til alt sammen trenger du en Google bruker som du kobler opp mot dine nettsider. Har du for eksempel en Gmail bruker, så er det bare å bruke den. Her er det lekende enkelt å legge til sider, innhold og menyer. Sideoppsettet derimot har ikke så mange muligheter, men designet kan konfigureres ganske mye. Du har 100 mb tilgjengelig, noe som burde holde en stund, iallefall for enkle hjemmesider og eventuelt en blogg.

google_sites.gif

Linkene til sidene dine vil nok desverre bli litt klumsete, men hva har vi bokmerker for? Min link ble: http://sites.google.com/site/chberge/. Så altfor vanskelig er den ikke, men det tar nok litt tid før alle bekjente lærer seg den utenat.

Tjenesten er som resten av Google, det fungerer, det er lett å bruke og selvfølgelig, gratis!

Besøk Google Sites via denne lenken.

Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...