En liten overhaling

CNBlogg.com har fått en liten overhaling i kveld, noe du forhåpentligvis har lagt merke til. Forbedret logo, ny søkeboks, flere lenker i hovedmenyen og nytt lenkeutseendet er blant endringene. Toppsakene har også blitt endret; nå vises kun lenken til artikkelen, en illustrasjon og litt informasjon om artikkelen, blant annet forfatter, dato og kategori. For å lese hele artikkelen klikker du bare på «Les hele artikkelen,» eller på overskriften/bildet.

En del feil, for eksempel i Internet Explorer, er fjernet. Søkeboksen førte til problemer med «padding,» dermed har den blitt flyttet. Sidemalen har også fått en endring; «tab»-stilen har bl.a. blitt byttet ut. Fortsatt er det et mellomrom mellom overskriften og bildet/teksten, et problem jeg ikke ser noen løsning på (dette gjelder kun Internet Explorer-brukere).

Jeg håper du er fornøyd med sidens visuelle utseende. Personlig er jeg reklamehater, og kan ikke fordra rotete nettsider. Derfor benytter jeg ofte de simpleste nettsidene der ute. Jeg inser dog at reklame er nødvendig for drift av dagens nettsteder, som et medium. Å servere publikum med artikler koster tid og ressurser; derfor er det bare frivillige, de som ikke ønsker å ha noe igjen for arbeidet sitt, som ønsker å tilby reklamefrie nettsteder. Enn så lenge er derfor CNBlogg reklamefri.*

Ønsker du å være med på utviklingen av dette nettstedet, skrive artikler eller jobbe med koding/utvikling, kan du se «Bli med.» Litt hjelp ville vært ypperlig!

*reklamefri inntil videre, grunnet manglende besøksstatistikk.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...