Mest lest i Teknonytt i uken som gikk

Nok en uke har gått, og vi skal gå igjennom de artiklene dere har lest mest i denne tidsperioden.

Da er det på tide å gå igjennom de ti mest leste artiklene som har vært publisert i TeknoNytt i uken som gikk, og denne gangen så har vi gjort en forandring på oppfordring fra dere lesere – vi informerer også om hvor mange lesere det er som har lest hver enkel sak i løpet av de siste sju dagene, dette står i parantes til høyre for lenke og tittel.

PS! Husk å besøk vårt forum også, her kan du finne det meste innenfor teknologi, vi kommer til å promotere en konkurranse i forbindelse med forumet i løpet av kort tid nå – så ta turen innom BitNett-forumet nå!

10. tv-video.net: Se populære tv-serier uten å «lure» nettsiden (199 visninger)

For å bruke nettjenester som Hulu og andre lovlige video-stream-tjenester så må man «lure» nettsiden til å tro at man er fra USA, for det er nemlig fortsatt umulig for oss nordmenn å bruke slike tjenester uten å jukse litt. Derfor kan tv-video.net være et godt alternativ for de som ikke ønsker å jukse for å se det de vil av de beste seriene fra Hollywood.

Det som er bakdelen med denne nettsiden er at man må nøye seg med å se videoene i lav kvalitet, og fullskjermsmodus er et fremmedord.

9. Vuze (Azureus) i ny og bedre versjon (222 visninger)

Nok en overraskelse som allerede har vært i et par av våre «Ukens beste-artikler». Vuze, eller Azureus som mange av oss kjenner det igjen som, har lenge levd i skyggen av andre torrentklienter som er lettere, men de har nå fått flere nye funksjoner som gjør plattformen meget interessant igjen – og det beste med Azureus er at det er laget i Java og kan kjøres på alle operativsystemer som kan kjøre Java.

8. MTVs nye nettsted inneholder hele deres arkiv med musikkvideoer (223 visninger)

MTV lanserte en ny nettside i uken som gikk, og for en nettside – her kan man se musikkvideoer fra deres arkiv i relativt god kvalitet, og man får også muligheten til å lime inn disse vidoene i sin blogg eller nettside, på samme måte som Hulu.com som mange foretrekker å sammenligne denne nettsiden med. MTVMusic.com er en meget god musikkside.

7. Test: Slingbox Pro (239 visninger)

Nok en gang ligger denne testen i toppen av ukens mest leste, og det er kanskje ikke så rart – for Slingbox Pro er en meget interssant og nyttig gadget. En av grunnene til at denne saken trekker en del besøk er at den scorer bra i Google og ligger relativt høyt oppe i søkemotorene.

6. Enorme tabber gjort i Photoshop (300 Visninger)

Fotopia.no var snille og lot oss få låne deler av deres artikkel om tabber gjort av proffesjonelle i Photoshop. Her finner man masse å le av, det er det ingen tvil om.

5. Macintosh-virus er ikke som andre virus (305 visninger)

En morsom musikal om Mac og virus, laget av en liten bedrift som reparerer Macintosh-maskiner i Canada.

4. Vi viser deg den første episoden av Diggnation (310 visninger)

I denne artikkelen så bestemte vi oss for å være litt nostalgisk ved å vise den første episoden av Diggnation som noensinne ble laget. Morsomt å se utviklingen siden den gang.

3. Minefield: Framtidens superraske Firefox – Prøv selv! (481 visninger)

Denne artikkelen har fulgt oss i et par uker nå, men så er ikke det så rart heller – Minefield er nemlig en solid nettleser når det gjelder hurighet og behandling av Javascript – og det er et lite vindu inn i Firefox’ framtid.

2. MTV Sensurerer navn på fildelingsnettverk i sang (731 visninger)

En av de store nyhetene i forrige uke var MTVs nye storsatsing på en nettside med gratis musikkvideo av hele deres arkiv, og det beste av alt er den gode kvaliteten de har å tilby der. Men alle solskinnshistorier har en skyggeside også, spesielt i musikkbransjen – MTV sensurerte nemlig navnet på diverse fildelingsnettverk i en sang som ligger ute på nettsiden. Se den orginale og den «voldtatte» musikkvideoen i denne artikkelen.

1. EvaPhone: Ring helt gratis til fasttelefoner i hele verden (3432 visninger)

Helt tilfeldig kom jeg over en meget nyttig nettjeneste i uken som gikk, denne nettjenesten lar deg ringe til fasttelefoner over hele verden helt gratis, men det er en begrensning på to telefoner og fem minutt per telefon. Tjenesten gir deg også mulighet til å registrere deg og betale for ringing utover dette, og til mobiltelefoner – dette er mye billigere enn det ellers er å ringe til andre verdenshjørner.

EvaPhone er fullstendig nettbasert, så du slipper å installere noen programmer for å bruke det.

Vi håper at dere får nytte av noen artikler fra denne listen.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...