Windows 7-beta lekket på fildelingsnettverk

En tidlig betaversjon av Microsofts Windows 7 er lekket på fildelingsnettsteder som The Pirate Bay og MiniNova, og tusenvis av entusiaster laster det nå ned for å teste det kommende operativsystemet.

Og det er ikke bare én versjon av operativsystemet som er lekket, både 32-bit- og 64-bit-versjonene er utlagt på diverse torrentnettsteder verden over.

Velkomstsenteret er borte

Fildelerne er i full gang med å dele informasjon om OS-et — noe som var å forvente. Og en av scoopene de har gjort, er at Microsoft har byttet ut velkomstsenteret med Windows Live Messenger. Ja — du blir nå møtt med en innlogging.

Ikke siste utgave

Fordi den lekkede utgaven ikke er den samme som den vi har sett vist fram på PDC i Los Angeles i forrige uke, er heller ikke den nye oppgavelinja representert. Dette selvfølgelig til fildelernes store skuffelse.

I en kommentar har Microsoft uttalt at det har vært mer interesse for Windows 7, enn for tidligere operativsystem. Trolig fordi Microsoft har kontrollert hva som har kommet ut i pressen, og dermed svært lite. Folk har ikke visst hva Windows 7 vil bringe, og etter en Vista-skuffelse, blir spenningen enda større.

(Via CNET)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...