Mest lest i uken som gikk – finn din favoritt!

Se hvilke artikler i TeknoNytt som var mest lest av dere i uken som gikk, det er faktisk noen overraskelser denne uken.

Da er tiden inne for en ny toppliste over de mest leste sakene til Teknonytt i løpet av den siste uken som gikk. Det bør informeres om at denne listen er basert på sidevisninger fra Mandag til Søndag, noe som gjør at artikler som er skrevet sent i uken ikke gjør det så godt her – men disse vil gjøre det bedre til neste uke igjen. Saken som toppet listen denne uken kan dessverre ikke tas med i listen, dette fordi det var en nettjuvel hvor selve nettsiden ble lagt ned i løpet av denne uken.

Da setter vi igang, det er ingenting å småsnakke om:

10. Test: Slingbox Pro

Nok en sak som jeg aldri hadde trodd at ville nå denne listen – det begynner nå å bli en god stund siden vi testet Slingbox Pro her i Teknonytt, men det sitter godt fast i minnet ennå. For det var en skikkelig morsom og behagelig opplevelse. Les testen selv nå.

9. Prøv Mobile Firefox på din datamaskin nå

Lenge har vi kun hørt om en fantastisk nettleser for mobiltelefoner som visstnok skulle komme fra Mozilla – utviklerne til Firefox. Men som vi alle vet så er det alltid enklere å skryte av et produkt før noen i det hele tatt har sett og prøvd det. Men nå kan du faktisk se nærmere på det ved å teste det på din egen datamaskin – det fungerer i Windows, Linux, og Mac. Dette ser faktisk veldig lovende ut, prøv det selv og gjør deg opp din egen mening.

8. Vista Start Menu: En langt bedre startmeny i Windows Vista og XP.

Startmenyen i Windows har vært et ankepunkt for mange som er skuffet over utviklingen til operativsystemet som har flest markedsandeler i verden. Og når sant skal sies så er den ikke lett å forstå seg på heller, men i dette gratisprogrammet så får du muligheten til å få en mye enklere og mer intuitiv startmeny i Windows.

7. Last ned beta-versjonen av Firefox 3.1

I løpet av uken som gikk så ble det lansert en betaversjon av den etterlengtede Firefox 3.1. Selv om vi i Teknonytt ikke anbefaler å bruke dette som din primære nettleser, så anbefaler vi alle som interesserer seg å prøve den nye versjonen for å teste flere nye funksjoner, og ikke minst minst en mye raskere behandling av Javascript-kode.

6. 20+ Nyttige gratisprogrammer vi ikke har vist deg før [Mac]

Her er enda en sak som er av eldre «årgang», men også denne har tidligere vært en slager her i Teknonytt. Så hvis du er på leting etter noen skikkelige godbiter av gratisprogrammer til Mac, da er dette noe du bør lese.

5. YouTube i SuperHD – på ein måte

Jon fant en godbit på nettet hvor det ble lagt ut en stor video fra YouTube som egentlig var fire videoer som er bygd sammen. Dette skulle føre til at det ble såkalt SuperHD, og selv om dette på langt nær stemmer, så er dette en skikkelig morsom sak. Hvis man tar humoren, vell å merke.

4. 15+ Gratis-programmer du må ha til Windows

Dette er en av de overraskelsene jeg virkelig liker å komme over, nemlig at en artikkel av litt eldre opprinnelse kommer langt opp i statestikken. Og dette er en av våre bedre saker hvor vi tipset om flere meget gode gratisprogrammer for Windows-brukere. Faktisk så var det en del slike saker blant våre mest leste saker denne uken. Kanskje er dette på grunn av min influensa i tiden som har gått – noe som førte til mindre oppdateringer i Teknonytt.

3. Apple lanserer nye modeller i MacBook-serien [Video av Keynote]

Det var som vanlig stor stå-hei når Steve Jobs satte igang en av sine kjente keynoter i uken som gikk, og da de fleste norske og utenlandske blogger/nettsider valgte å kun skrive om selve hendelsen og det som ble presentert (blant annet en helt ny MacBook-serie), så valgte vi også å legge ut hele videoen av keynoten.

2. OpenOffice 3.0 lanseres på Mandag – last ned allerede nå!

Gratis programvare er i vinden for tiden, og MS Office-erstatteren OpenOffice er ingen unntak. For nå er versjon 3 lansert, men når denne artikkelen ble skrevet så var den fortsatt ikke blitt det ennå. Men det er ingen grunn til å glemme denne artikkelen for det, for du kan fortsatt bruke disse lenkene til å laste ned programvaren for å teste den selv.

1. Slik hacker du mobilen til kjente med bluetooth-tilkoblingen

Les artikkelen og se videoen som viser hvordan man med enkle skritt, og et java-program til mobilen kan fjernstyre andre mobiltelefoner. Man kan gjøre det utroligste når man først har fått tilgang til andres telefoner på denne måten, blant annet å sende SMS, lese SMS, ringe, bla i filer, og diverse.

Her er noen flere saker som ikke nådde topp 10, men de var på plassene rett etter dette:


11. Den store guiden for nett-tv – Vanlig tv er såååå gammeldags!

12. Og det neste Windows skal heite – 7!

13. Ein introduksjon til torrent-nedlasting

14. Piratenes 10 mest populære tv-serier

15. 10 Nyttige gratis-programmer du ikke har hørt om før [MacOS]

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...