«Minime» gjør oppgavelinjen ryddigere


Du opplever kanskje ofte at oppgavelinjen er rotete og det kan derfor være tungvint å finne fram programmene du kjører på pcen. Minime kan hjelpe deg med å få en ryddigere og mindre kaotisk oppgavelinje.

Jeg er sikker på at du ofte tenker at det er slitsomt og forvirrende å holde styr på forskjellige programmer du er innpå. Heldigvis har vi et program som kan hjelpe oss å få system. Minime er et program som gjør oppgavelinjen mindre rotete og samler dem på et sted ved et ikon på systemetstatus feltet. Når du vil lukke et program og lagre det til senere bruk i Minime, åpner du siden eller programmet du er i og trykker ctrl+shift+z. Det du har lukket, blir da minimert og samlet inni ikonet. Når du ønsker å åpne programmet du tidligere lukket, trykker du bare på programmets ikon og velger det du vil maksimere. Dette er perfekt om du holder på med flere ting eller er inne i forskjellige programmer om gangen.

Trengs ikke installering

Det som også er litt unikt, er at du ikke trenger å installere programmet på pcen din. Når du vil bruke Minime, trykker du på den nedlastede filen – det kommer da fram på systemstatus feltet ditt. Dette står litt for det Minime prøver å si; Vi liker ikke ting som står i veien, det vil heller ikke vi være.

Du kan installere Minime gratis her


Relaterte artikler

Den kunstige intelligensens rolle: Hva kan vi vente oss i fremtiden?

Boom! Med ChatGPT ble en milepæl innen kunstig intelligens...

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...