«Minime» gjør oppgavelinjen ryddigere


Du opplever kanskje ofte at oppgavelinjen er rotete og det kan derfor være tungvint å finne fram programmene du kjører på pcen. Minime kan hjelpe deg med å få en ryddigere og mindre kaotisk oppgavelinje.

Jeg er sikker på at du ofte tenker at det er slitsomt og forvirrende å holde styr på forskjellige programmer du er innpå. Heldigvis har vi et program som kan hjelpe oss å få system. Minime er et program som gjør oppgavelinjen mindre rotete og samler dem på et sted ved et ikon på systemetstatus feltet. Når du vil lukke et program og lagre det til senere bruk i Minime, åpner du siden eller programmet du er i og trykker ctrl+shift+z. Det du har lukket, blir da minimert og samlet inni ikonet. Når du ønsker å åpne programmet du tidligere lukket, trykker du bare på programmets ikon og velger det du vil maksimere. Dette er perfekt om du holder på med flere ting eller er inne i forskjellige programmer om gangen.

Trengs ikke installering

Det som også er litt unikt, er at du ikke trenger å installere programmet på pcen din. Når du vil bruke Minime, trykker du på den nedlastede filen – det kommer da fram på systemstatus feltet ditt. Dette står litt for det Minime prøver å si; Vi liker ikke ting som står i veien, det vil heller ikke vi være.

Du kan installere Minime gratis her


Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...