Mobil-tipset som sparer deg tid

Det lille tipset jeg har tenkt å vise dere nå er sikkert et triks dere har visst om lenge, men kanskje har dere ikke tenkt på hvordan det skal brukes.

Hvis dere er som meg og kan finne på å ringe kontofonen rundt førti ganger rett før lønning, eller kanskje dere har samme bredbånds-leverandør som meg, Telenor, og må derfor ringe kundeservice veldig ofte pga feil på linjen. Da kan det være greit å automatisere disse «trykk 1 for ditt, trykk 2 for datt, og trykke 3 for morro skyld»-valgene man får når man ringer.

Dette er en enkel prosess:

Lagre ett nytt nummer, f.eks. Fokus’ kontofon, men istedet for å skrive bare nummeret (som til Fokus er 81000900) så legger du til de tastevalgene du må trykke, men med pause imellom hvert valg. Du velger pause med *-tasten på de fleste telefoner, enten så må du holde inn *, ellers så må du trykke den tre ganger. Du vil da få ett pausetegn der du gjør det, dette tegnet er kun en «p» (uten » selvfølgelig).

Så hvis du skal legge til Fokus banks kontofon så blir formelen slik: 81000900pp1p»KONTONUMMER»p»KODE»p»TJENESTENUMMER»

Du legger sikkert merke til at det er to pauser etter telefonnummeret, dette er fordi jeg vil være helt sikker på at kontofonen «har tatt telefonen» før jeg fortsetter. Ett-tallet etter telefonnummeret er det første valget du får når du ringer Fokus Kontofon, dette kan være annerledes i andre banker.

La oss si at ditt kontonummer er 6666.66.66666 og din kode er 123, og tjenestenummeret for saldo er 11 (som det er i Fokus), da ville det blitt slik: 81000900pp66666666666p123p11

Lagre dette og legg gjerne til en talekommando på kontakten, da vil du veldig lett kunne sjekke din saldo mens du feks. kjører bil.

Dette kan brukes til utrolig mange andre tjenester som du ofte gjenntar også, men dette er nok til å gi deg en kickstart.

Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...