Velkommen til det nye forumet vårt!

Dette er en spennende dag for TeknoNytt, etter en lang natt med konfigurering så kan vi endelig fastslå at vi nå har et forum hvor dere brukere kan delta. Forumet er i en slags beta-periode nå, hvor ting helt sikkert vil forandre seg framover, men dette er avhengig av respons fra dere, gi oss tilbakemelding på hvordan forumet skal utvikles og hva som bør forandres.

Slik det framstår nå så har vi delt det opp etter operativsystem og produkt-produsent, det er en egen gruppe tråder for Apple og Mac, det samme for Microsoft/Windows/PC og Linux. Under hver av disse gruppene finner man tråder om programvare og maskinvare også videre. Dette er et valg vi har tatt da vi vet at Mac-leiren, Windows-leiren og Linux-leiren ofte bør skilles skikkelig, men det finnes selvfølgelig andre måter og gjøre dette på så vær snill å kom med dine meninger og ønsker om dette. Vi har også en gruppe for de kreative og programmering, i tillegg til en «blandet drops» gruppe som samler resten av trådene som ikke passer i andre grupper.

Slik forumet framstår nå så er det integrert i nettsiden vår med samme utforming som før, dette gjør at forumet får en «smal» utforming, og hvis det viser seg at dette blir for upraktisk så må vi bite i det sure eplet og lage et forum som ikke er integrert i Teknonytts design.

For at forumet og communitiet skal overleve så er vi avhengig av respons og av at det blir brukt, dette er som sagt kun ett beta-prøveprosjekt, eller kanskje vi skal kalle det ett Alpha-prøveprosjekt :p

du finner forumet her, eller på denne nettadressen: www.forum.teknonytt.com (kommer i bruk rundt klokken 11.00 idag, den 8. Mai).

Ta det i bruk og gi oss tilbakemelding – skap et community for oss skap-geeks.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...