Ny HTC nær lansering?

Modellen skal angivelig hete HTC Touch HD, og vil utvilsomt være en av de råeste på markedet. Mobilen skal ha blitt vist på SmartPhones Customer Event 2008 i Oslo onsdag 10. september.

(Foto: MoDaCo)

God skjerm

Med en skjerm med hele 3,8″ og med en oppløsning på 480×800 , eller WVGA, som er det samme som Sony Ericssons Xperia har, er dette en skjerm i toppklasse. HTC HD kjører også den nyeste versjonen av Windows Mobile, som er 6.1.

Med en størrelse på 11,5 x 6,28 x 1,2 centimeter er ikke dette den tykkeste telefonen på markedet, og deler omtrent den samme størrelsen som iPhone 3G.

Det ser også ut som at HD vil dele en del spesifikasjoner med broen HTC Touch Pro. Prosessoren er den samme med 528 MHz, 512 MB lagringsplass, og 288 MB RAM.

GPS og 5 megapiksler

Videre har den GPS og ett kamera på 5 megapiksler, 3,5mm minijack-utgang som tilatter deg å bruke dine vanlige hodetelefoner. Av tilkoblingsmuligheter så er super-3G på plass, og WiFi vil vel også være på plass, uten at dette er bekreftet.

Ellers er det svært lite informasjon om denne modellen, så for øyeblikket forblir spesifikasjonene som rykter. En ting er dog sikkert. Den eksisterer, og ryktene vil ha det til at HTC HD vil bli lansert før jul. Så da er det ikke noe annet å gjøre enn å krysse fingrene.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...