Ny Teknonytt-forside – si din mening

Tirsdag kveld ble siste stein på den nye Teknonytt-forsiden lagt. Denne gangen har vi fokusert på store, tydelige bilder og variasjon, og vi håper du liker det!

De siste ukene har vi jobbet med å forbedre Teknonytt, og da spesielt logo og forsidestrukturen. Tirsdag kveld ble siste stein lagt, og vi er fornøyde med resultatet. Det håper vi selvfølgelig du som leser også er.

Vår nye forside er bygd opp av flere deler. Her er et utsnitt av den øvre delen. Den nye forsiden tillater oss å moderere mer og framheve de viktigste sakene på en helt ny måte.

Vårt formål med den nye forsiden er å fenge deg som leser i større grad enn tidligere. Vi satser derfor på store, tydelige bilder og større overskrifter. Samtidig ønsket vi mer variasjon og en forside sammensatt av flere ledd.

Litt flere annonser

Vi har lagt til én ekstra annonse på forsiden, samt litt Adsense-annonser i sidekolonenne og i toppannonsen. Vi er også avhengige av inntekter for å kunne drifte nettstedene våre, og i disse trange tider er vi nødt til å øke antallet annonser. Vi håper ikke dette er til bry.

Den siste tidne har det vært mange forandringer på TN, men jeg håper dere forstår at vi hele tiden ønsker å holde våre nettsider i topp stand til enhver tid. Framover vil vi roe ned dette og fokusere mer på det gode innholdet du er vant til.

Vi ønsker tilbakemeldinger – si din mening i kommentarfeltet!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...