VideoSpin 2.0: Enkel videoredigering for Windows

Pinnacle er kjent for gode produkter innen digital video og -redigering. Vi har tatt en titt på den nylig lanserte versjon 2.0 av det populære videoredigeringsprogrammet VideoSpin.

Er du blant dem som bruker mye tid på video, videoredigering og/eller deling av video? Er du også lei av Windows Movie Makers begrensninger? Da har vi et tips til deg: VideoSpin 2.0 fra Pinnacle er elegant, enkelt, avansert og gratis på én og samme gang.

Pinnacle VideoSpin er et gratis videoredigeringsprogram for deg som ønsker en Windows Movie Maker-erstatning som gjør jobben både enklere og tilbyr mer effekter og et bedre grensesnitt. (Foto: Bitnett)

Noe av det mest geniale ved VideoSpin 2.0 er YouTube-funksjonaliteten. Du kan enkelt redigere videofilene dine, lagre dem, og deretter laste dem direkte opp til YouTube via videoredigeringsprogrammet – og det i widescreen. Som om ikke dette var nok er programmet også oversatt til norsk – utrolig nok.

Ikke for profesjonelle

Det er like greit å konkludere først som sist: VideoSpin 2.0 er et videoredigeringsprogram for enkle og kjappe operasjoner. Dette er ikke et verktøy for profesjonelle, som ofte har bruk for mer avanserte teknikker enn hva VideoSpin kan tilby.

Men i gratisklassen – hvor VideoSpin jo tross alt hører hjemme – gjør Pinnacle det bra. Dette er intuitivt og enkelt; det å få en kort video til å virke profesjonell er som en drøm sammenlignet med for eksempel Windows Movie Maker.

En drøss av kodeker

Det som også gjør VideoSpin interessant er det faktum at de aller fleste store kodekene er støttet. Dette inkluderer eksempelvis 3GP (for mobiltelefon, bl.a.), DivX og Real Media-kodeker. Også for iPod/iPhone-brukeren er det alternativer, ettersom VideoSpin lar deg nemlig tilpasse videoene spesifikt til disse enhetene.

Dessverre er det kun en 15-dagers prøveperiode på en rekke av kodekene. Etter prøveperioden har utgått må du betale for videre bruk (av kodekene).

Registrer – last ned

For å laste ned programmet må du registrere deg på Pinnacles nettsider. Du får deretter fortsette til nedlastningssenteret. Installér, prøv deg fram og lag video!

Gå til VideoSpin.com. Last ned VideoSpin nå (registrering) – følg denne lenken!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...