Pac The Mac X: Morsom klone av Pac-Man [Mac]

Pac-Man er en ubestridt klassiker som gir mange timer med spilleglede, og for alle som ønsker å slå ihjel litt tid eller leke seg litt så har vi en gladnyhet idag – en klone av Pac-Man er nå tilgjengelig for Mac – helt gratis.

Gamle giganter av spill fungerer fortsatt

Spillindustrien har forandret seg betydelig siden Pac-Man for første gang så verden med sin sjarmerende grafikk og gameplay (og mindre sjarmerende lyd hvis man ser det med utenforsåendes øyne). Og selv om de nyeste spillene blir mer og mer virkelighetstro og ikke minst pene å se på, så er de ikke i nærheten av å generere den samme spillbarheten og spillegleden som de gamle spillene gjør. Hvem har ikke fått noe glede ut av spill som Donkey Kong og Pac-Man, eller kanskje Tetris for den del?

Pac-Man for Mac, endelig!

For alle som savner de gode gamle Pac-Man-tider, og som idag bruker en Mac – en plattform som ikke akkurat blir forbundet med spill – så kan jeg i dag glede dere med at et av tidenes mest spilte dataspill, Pac-Mac, er klonet og ligger tilgjengelig til nedlasting for Mac-brukere. Spillet har den passende tittelen «Pac The Mac X», og har potensiale til å «hjelpe» deg med å kaste bort timer på spill i stedet for arbeid.

Spillet er selvsagt ikke noen grafikk eller lydbombe, da ville det ikke vært Pac-Man, men det er laget i klassisk og riktig stil – og ikke minst det er en sann glede å spille det, for spillbarhet og spilleglede er noe de gamle spillutviklerne kunne.

[slideshow=6]

Om spillet:

  • Opp til to spillere samtidig
  • 4 Vanskelighetsgrader
  • 50 forskjellige nivåer som er laget av utvikler, og over 90 til som er laget av spillerne selv.
  • High Score – synkronisert på internett
  • Enormt morsomt å spille

Last ned Pac The Mac X fra spillets hjemmeside.

Ellers så vil jeg benytte anledningen til å anbefale Mac-brukere som er på jakt etter spill, og info om spill til sitt operativsystem, å besøke den nyoppstartede spillsiden for Mac – MacSpill.no.

Og glem heller ikke å bruke vårt forum til å løse problemer, hjelpe andre med problemer, tipse, bli tipset, eller rett og slett ta del i communitiet og få nye venner med de samme interessene som du har.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...