Partner Ads har blitt lansert i Norge

Partner Ads er et selskap basert i Danmark som spesialiserer seg på affiliate nettverk og markedsføring. Deres primære markedsfokus er i Skandinavia, nærmere bestemt Norge, Sverige og selvfølgelig hjemlandet Danmark. Partner Ads gjør en veldig god innsats for å samarbeide med andre selskaper, så vel som en hel rekke affiliate partnere fra mange andre land utenfor Skandinavia.

Affiliate markedsføring er et veldig raskt voksende felt som opplever tosifret årlig vekst og ikke viser store tegn til stopp. For å bygge en vellykket karriere innen affiliate markedsføring, så er det viktigste å vite at samarbeid er nøkkelen. Enten det er med affiliate selskaper, affiliate markedsføringsplattformer, eller til og med andre personer i virksomheten, er det en fordel å slå seg sammen og samle ressurser.

Læs mer om Parter Ads

Partner Ads ble etablert i 2002 og har siden utvidet rekkevidden til å omfatte over 900 forskjellige affiliate programmer, samt over 2000 individuelle affiliate selskaper som anses som aktive. Årlig vekst har vært på overveldende 15-20% i tråd med den spektakulære veksten i affiliate markedsføring. Og etter nesten to tiår med virksomhet i Danmark, voksende og betjent samfunnet underveis, har Partner Ads nå satt sine ambisjoner mot det norske markedet.

Hva dette betyr for nordmenn

Dette trekket kan ha store konsekvenser for Norge og spesielt for Norges borgere. Affiliate markedsføring har muligheten til å produsere pålitelige og voksende inntektsstrømmer for de som drar nytte av det. Ved å samarbeide med et affiliate selskap kan affiliate markedsførere ved hjelp av Partner Ads omdirigere kommersiell online trafikk til affiliate koblinger som knytter forbrukere til visse produkter, som affiliate selskap vil kunne spore og belønne dem deretter.

Jo mer trafikk markedsføreren kan dirigere gjennom affiliate lenker, jo mer blir de kompensert. Faktisk har mange nettbrukere vært i stand til å generere nok inntekter fra disse strømmene, slik at de ikke lenger trenger å være ansatt i en vanlig jobb – noe de aller fleste innen feltet nok håper på å klare.

I et veldig interessant nytt fenomen, er det mange bloggere som faktisk tar seg til denne affiliate markedsføring manien ved å sette affiliate lenkene på bloggene sine og generere inntekter på den måten, og noen har faktisk klart å leve av nettopp denne typen business. Og når denne sektoren fortsetter å vokse, så vil også mulighetene den tilbyr utvikle seg videre.

Fordelene som Partner Ads har å tilby

Med over 900 affiliate programmer på plass, og mange flere på vei, så har Partner Ads posisjonert seg for å hjelpe nettbrukere som ønsker å komme i affiliate markedsføring markedet med å få et godt fotfeste i virksomheten på en måte som best passer deres unike situasjoner og ambisjoner, i motsetning til at alle som ønsker å komme i bransjen skal finne ut av det selv.

For å gi en kort oversikt over Partner Ads, så har nettstedet sine affiliate programmer pent lagt ut på programoversiktssiden, med hver kategori nøye gjennomtenkt og sortert. Saken er at strategi for affiliate markedsføring varierer ganske betydelig fra bransje til bransje.

En stor nøkkel å huske på er at til og med den samme forbrukeren vil ha forskjellige tankesett og sinnsstemninger når de ønsker å kjøpe forskjellige produkter på nettet, og følgelig vil bruke forskjellige måter å skrive inn søkeordene sine på når de prøver å finne de beste stedene å kjøpe produktet i spørsmålet.

For eksempel, for en relativt billig grafisk t-skjorte, vil den typiske forbrukeren ikke bruke mye granskning av påliteligheten til selgeren, eller til og med gjøre mye prissammenligning, om noen, og vil derfor legge inn et relativt mer tilfeldig søk for å se etter selgere.

Så lenge den grafiske t-skjorten er et design og størrelse som passer forbrukeren, vil de være fornøyde med å kjøpe den fra den første selgeren som dukker opp. Dette betyr at det er viktig å investere i en topplassering på søkeresultatsiden, og kvaliteten på lenken ikke er så viktig så lenge den tar forbrukeren til nettstedet til ditt affiliate selskap.

I motsetning til dette, hvis vi snakker om en avansert elektronisk enhet som er relativt dyrere, har forbrukere som handler disse varene på nettet en tendens til å være mer sofistikerte, ikke bare i forhold til deres oppførsel, men også i hvordan de søker. De pleier å skrive inn veldig gjennomtenkte søkespørsmål for å optimalisere søkeresultatene.

Dessuten vil de ikke bare klikke på den første lenken som dukker opp fordi de vet at dette er betalt sted og ikke nødvendigvis det beste produktnettstedet for varen de handler etter. Så for elementer som dette, å betale for et sted vil ikke fungere, og affiliate markedsførere bør i stedet fokusere på å optimalisere ordlyden på enten deres artikkel som inneholder lenken eller ankerteksten eller til og med begge deler.

Hvis du er inngått samarbeid med Partner Ads, så vil de sørge for å gi deg denne grunnleggende informasjonen og strategien og mye mer. Affiliate markedsførere kan forvente de mest omfattende og mest situasjonsspesifikke rådene fra Partner Ads du kan finne på denne siden av Atlanteren!

En helt ny verden av muligheter

Affiliate markedsføring har tatt et eget liv de siste årene, og med det har en hel plass som omhandler alle ting e-handel dukket opp for å imøtekomme dette nye markedet. Partner Ads er i en optimal posisjon for å hjelpe folk som ønsker å bli vellykkede affiliate markedsførere for å dra nytte av den blomstrende e-handelsnæringen.

Etter hvert som mer og mer av verdensøkonomien går på nettet, har dette tidligere uklare rommet eksplodert for å omfatte så mange produkter i nesten hvert hjørne av kloden. Mange har sammenlignet alvoret i dette skiftet med det fra den industrielle revolusjonen som brakte så mange mennesker fra landsbygda til byen. Og som tiden går, vil den økte sofistikasjonen av e-handel bringe flere og flere produkter og tjenester inn på den elektroniske sfæren og gi enda flere muligheter for de som er villige til å gripe den. Så sett på sikkerhetsbeltene og nyt turen!

Tjen Penger med Partner Ads

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...