Safari140 – Oppdater Twitter fra Safari

Twitter vokser for hver dag som går, og har nå også blitt stort i lille Norge. Men mange Safari-brukere har savnet en god utvidelse som lar deg oppdatere Twitter fra nettleseren – kan Safari140 være løsningen?

21a13f67d18a2fb88020714991486995

Har Twitter nådd toppen?

Twitter har mot alle odds blitt mer og mer populært det siste året, og det er liten tvil om at mikroblogging-tjenesten nå nærmer seg sitt klimaks. Når det gjelder verktøy og programmer som er knyttet opp mot Twitter, så er det samme visen her også – det er blitt mer og mer av dem, og det er nesten litt vanskelig å velge hva man skal benytte seg av.

Når det gjelder utvidelser til nettlesere og Twitter så finnes det også mye å velge mellom, men det har vært relativt stille rundt Safari – her er det lite verktøy å bruke for en vanlig Twitter-bruker (rett meg gjerne hvis jeg tar feil, kom med det i kommentarfeltet isåfall). Men ett verktøy har allikevel klart bragden å glede meg med Twitter-funksjonalitet i Safari – Safari140.

Twitter-utvidelse for Safari

Safari140 er et minimalistisk lite verktøy som gjør oppdatering i Twitter meget enkelt og behagelig, så snart denne utvidelsen er installert så kan man ved å trykke Ctrl-T logge inn på sin Twitter-konto (kun nødvendig den første gangen), og poste oppdateringer der.

Når man bruker snarveien til dette verktøyet (Ctrl-T), så vil feltet hvor du skal skrive din oppdatering allerede være fyllt med tittelen på nettstedet du på det tidspunktet befinner deg i og nettstedets URL (forkortet med lenkeforkorteren http://is.gd).

[nggallery id=19]

Prøv det selv

På akkurat samme måte som de fleste andre Twitter-verktøy man kan benytte seg av, så er heller ikke dette en revolusjon. Men det er et meget godt verktøy for de som ønsker å oppdatere sin Twitter-status rett fra Safari – absolutt anbefalt.

Du finner Safari140 på følgende webadresse: http://www.newsfirex.com/safari140/

Har du et godt Twitter- eller Safari-tips? Del det med oss i kommentarfeltet da vel!


Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...