SecondRun.tv: Tilgang til Hulu fra Windows Media Center

Det er nå kommet en plugin til Windows Media Center som gir deg tilgang til tv-serier og filmer fra Hulu.com – SecondRun.tv.

secondrun-tv

MacOS har Boxee – Windows har…

Brukere av Mac og Linux har lenge hatt gleden av å se tv-serier og filmer fra Hulu, CBS og andre store videoleverandører på nett ved hjelp av et mediacenter som heter Boxee (Tidligere artikkel om Boxee). Dessverre for alle som bruker Windows som operativsystem, så er det fortsatt ikke noen Windows-versjon av Boxee å benytte seg av, ihvertfall ikke uten en invitasjon til Alpha-testingen (veldig få som har en slik).

Dermed har Windows-brukere måttet se langt etter en lignende løsning, helt til nå – for det er kommet en ny plugin til Windows Media Center som heter SecondRun.tv, og med hjelp av denne så kan man få tilgang til tv-serier og filmer fra steder som Hulu.com og CBS i Windows Media Center.

secondrun-beta

Bildet: SecondRun.tv gir deg en sømløs blanding av pent grensesnitt og godt innhold i Windows Media Center (foto: DownloadSquad).

Noen barnesykdommer, men lovende

Selv om SecondRun.tv er en meget flott plugin, så lider den fortsatt av en del barnesykdommer som blant annet mangelfull fullskjermstøtte på enkelte videoer, men utviklerne sier at dette prioriteres og fikses så raskt som mulig. Selv om slike bugs kan være utrolig irriterende, så er det viktig å huske på at dette kun er en tidlig beta-versjon ennå, og til å være på det stadiet så er dette en meget god plugin. SecondRun.tv fungerer forøvrig i både Windows Vista og Windows 7, men det er ingen støtte for Windows XP Media Center.

I det store og hele så er SecondRun.tv en plugin som gir ditt mediacenter en fantastisk funksjonalitet med tilgang til et stort antall filmer og tv-serier som opplever en enorm interesse i vårt land (Lost, Prisonbreak, Heroes, også videre). Det største problemet er at man i utgangspunktet ikke har tilgang til Hulu og CBS i Norge, noe som kan løses ved å lese følgende artikler:

  • Tilgang til Hulu med Hotspot Shield.
  • Alternativer til Hotspot Shield.

SecondRun.tv kan lastes ned fra følgende webadresse:

Kom gjerne med tilbakemeldinger om SecondRun.tv, og hvordan det fungerer med Hotspot Shield i kommentarfeltet.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...