Fotballspiller saksøker Facebook på grunn av falsk profil

Den italienske fotballegenden Alessandro Del Piero skal angivelig saksøke Facebook fordi en falsk profil linker ham til en nazistisk organisasjon. Den falske profilen, som inneholder navn og bilde av ham, forbinder ham nemlig med nazi-propaganda.

CNET News melder lørdag at Del Piero nå truer med å saksøke det sosiale nettverket basert på en falsk profil som forbinder ham med nazi-organisasjoner. Den falske profilen inneholder hans navn og bilde, og Del Piero tar dette tungt.

Juventus-stjernen tar ingen sjanser når det imaget angår.

Fotballproffen påstår han aldri har hatt en Facebook-profil og er oppgitt over at folk nå stempler ham som fascist. Fascismen er utbredt i Italia den dag i dag, og spesielt innen fotballen.

Den italienske spilleren Paolo Di Canio skapte nemlig overskrifter i internasjonal media etter han salutterte Lazio-publikummet på en velkjent måte – en måte ofte forbundet med nazismen.

Del Piero har angivelig et godt rykte blant folket, og har oppnådd suksess via mediene. Dette skal være en av årsakene til at Del Piero nå ønsker å kvitte seg med nazi-forbindelsene, knyttet til den falske Facebook-profilen.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...