Send Tab URLs: Enkel måte å sende lenker til bekjente på [Firefox]

Hvor mange ganger har du hatt behov for å bruke lenkene til dine åpne faner i nettleseren? Er du en moderat databruker så har du nok hatt dette behovet en eller flere ganger – her er redningen og tidspareren.

sendtaburls_fe

Del lenker med bekjente

«Send Tab URLs» er en utmerket utvidelse til Firefox hvis du ønsker å gjøre det lettest mulig å dele lenkene til nettsidene du har i nettleseren. Denne utvidelsen lar deg på en veldig enkel måte kopiere disse lenkene til utklippstavlen, eller sende dem til ditt favoritt-epost-program. Her er også Gmail inkludert.

Slik bruker du utvidelsen

Først laster man ned utvidelsen, og installerer den i Firefox – dette gjør du fra denne utvidelsens hjemmeside eller fra Mozilla Add-ons-side. Når dette er gjort så restarter du nettleseren, akkurat som du ellers gjør etter å ha installert en utvidelse i Firefox.

Når du etterhvert har flere faner åpen i nettleseren, og du ønsker å sende lenkene til disse nettsidene til diverse bekjente per epost, eller lagre lenkene i utklippstavlen, så klikker du på Fil i menylinjen til Firefox. Her vil du finne «Send Tab URLs…» som du også klikker på.


Bildet: Her velger du hvordan lenkene skal formateres, og hvor de skal sendes.
Bildet: Her velger du hvordan lenkene skal formateres, og hvor de skal sendes.Et vindu vil nå åpne seg (se bildet over) hvor du får velge hva du ønsker å gjøre med lenkene. Her kan du velge hvordan de skal formateres, og hvor lenkene skal sendes til. Når du er fornøyd med valget du har gjort, så klikker du ganske enkelt på «Send URLs», hvor du så blir ført til epost-programmet du har valgt (hvis du ikke valgte å sende lenkene til utklippstavlen).


Bildet: Slik blir det når du har formatert lenkene fra Send Tab URLs, og sendt dem til din epost-leser.
Bildet: Slik blir det når du har formatert lenkene fra Send Tab URLs, og sendt dem til din epost-leser.Nå kan du sende lenkene ferdig formatert, eller bruke dem i et annet program ved hjellp av utklippstavlen – absolutt anbefalt å bruke for de som behøver det.

Send Tab URLs Hjemmeside | Mozilla Add-Ons Page

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...