Slik får du AppStore gratis på din iPod Touch

Personlig har jeg gledet meg som en unge til iPhone og iPod Touch 2.0-oppgraderingen skulle komme, og her er den altså. Men hva i [ord som ikke egner seg her] koster det penger for? Har vi ikke allerede betalt for vår duppedings fra Apple da? Heldigvis finnes det en løsning for alle som er såpass lei av slike stunts fra Apple og andre store selskaper at de er villige til å gå litt utenom loven. Jeg kommer ikke til å linke til noen ulovlige filer, men alle vet hva Google og The Piratebay er, ikke sant?

Vi går rett på sak:

  1. Søk opp og last ned den nyeste firmwaren til din iPod eller iPhone, det er viktig at du søker på akkurat det du har da feks iPod-firmwaren ikke virker på iPhone og motsatt. Følgende søkefrase skal hjelpe deg langt på vei: «iPod Touch firmware 2.0 download«, husk å bytt ut iPod med med iPhone om dette er det du skal søke etter.
  2. Pass på at du har lastet ned den nyeste versjonen av iTunes (versjon 7.7), og koble i din iPhone/iPod.
  3. Trykk på din iPhone/iPod under enheter. Hold nede Option-knappen for Mac eller Shift-knappen for Windows mens du trykker på ‘Gjenopprett‘.
  4. Velg den filen du nettopp lastet ned (Firmware-filen).
  5. Gjør det du får beskjed om framover.

Nå skal du ha den nye iPhone/iPod Touch 2.0 programvaren og AppStore på din duppedings, og det uten å måtte betale snaue 10 dollar til Apple. Kos deg med det da!

Oppdatering: Ikke bruk dette på en iPhone med mindre du ønsker å bruke den som en iPod, og ikke en telefon. Den første iPhone versjonen har aldri vært lansert i Norge, og derfor må den jailbreakes for å brukes. Og denne guiden virker ikke på en iPhone eller iPod Touch som er jailbreaket, faktisk så advarer jeg mot å gjøre det. Tusen takk Magnus for at du gjorde en hjerne på tomgang klar over akkurat dette.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...