Slik finner du de beste Adobe Air-applikasjonene

Husker du Adobe Air? Du vet den populære plattformen med et stort antall fantastiske applikasjoner som er cross platform, og tok verden med storm etter lansering. Les hvordan du finner de beste applikasjonene til Adobe Air.

En glemt storhet av en plattform?

Adobe tok verden med storm etter at de første applikasjonene laget for plattformen ble lansert, og en av de største grunnene til plattformens popularitet er applikasjonene fungererer i Windows, MacOS og Linux – noe de fleste andre utviklingsplattformer sliter med å leve opp til. Men etterhvert som tiden har gått så har platformen fått mindre og mindre oppmerksomhetm noe som egentlig er ufortjent – det finnes mange flotte applikasjoner som du ikke engang har hørt om. I dag skal jeg vise dere en nettside som gjør jobben for deg når det gjelder å finne fram til de beste Adobe Air-applikasjonene – spennende ikke sant?

Anmelder Air-applikasjoner

RefreshingApps.com heter nettsiden, og dette er en gjennomført nettside som utfører anmeldelser av AIR-applikasjoner i tillegg til at leserne av nettsiden også får gi poeng til hver enkel applikasjon som er anmeldt. Det er ofte slik at nettsider som dette har problemer med å finne det negative med enkelte applikasjoner, og kun setter fokus på det fantastiske i hver enkel av dem – men dette er ikke noe RefreshingApps sliter med i det hele tatt. Skulle du allerede ha brukt en AIR-applikasjon lenge før du leser om det i denne nettsiden, og eventuelt ha ett eller flere problemer med applikasjonen – da er sjansen stor for at problemet er vektlagt i anmeldelsen også.

Dessuten så er det lagt stor vekt på brukergenerert innhold her, man kan altså regsitrere en applikasjon selv om man ønsker det – og andre brukere vil stemme på den etterhvert. Nettsiden tilbyr også nyheter om Adobe Air, intervjuer med utviklere og ressurser for utviklere – så den er ganske så komplett med tanke på at dette virkelig er en nisjeside.

Lite å sette fingeren på

Skulle det vært noe jeg ønsker å sette fingeren på så er det antall brukere som stemmer på hver enkel applikasjon som er listet opp i nettsiden, det er kanskje litt lavt i forhold til at dette er en populær internasjonal nettside for brukere av Adobe Air, men for oss nordmenn som er vant med Kudos-tilstander hvor mange jukser for å oppnå 20 stemmer så er dette ren luksus i forhold.

Test ut denne nettsiden selv for å se hva du synes, du finner du på følgende nettadresse: http://refreshingapps.com

PS! Vi kommer snart med en liste over de Air-applikasjonene Teknonytt setter høyest.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...