Start å «Jamme» på JamLegend.com

JamLegend har tydeligvis hentet sin inspirasjon fra store spill som «Guitar Hero» og «Frets on Fire», og har laget en nettbasert versjon av storspillet.

Andrew Lee, en av personene bak hele konseptet skrev (via epost) at det har gått med mange lange netter til å lage denne siden og tjenesten. Siden slik vi ser den nå har bare vært oppe i to måneder, og det ligger mange, mange timer med arbeid bak.

Meningen og målet med spillet er: «We want JamLegend to be THE place where you can play music games online. Any song you’ve ever wanted to play.», skriver Andrew Lee i en epost.

Spillets gang

Har du spilt «Guitar Hero» før vet du med en gang hva dette går i. Det er flott utformet, og alt skjer via nettleseren. Et flott poengsystem er på plass, og lar deg holde oversikt over din høyeste poeng-scorer, og du kan konkurrere mot vennene dine. Hvilken plassering du ligger på får du også opp, som gir deg en pekepinn på hvordan nivået ditt er i forhold til resten av verden.

Achievements har de også, de kan låses opp ved å klare for eksempel 100 noter på rad og lignende utfordringer. Dette har en egen side hvor du kan se hvilken du har klart, og hvilken du må jobbe litt mer med.

Hvordan spille?

Hvordan spiller man tenker du kanskje? Svaret er veldig enkelt, og det er to måter tilgjengelig. Den ene (kalt «Chill» på JamLegend) spilles ved hjelp av tastene 1-5 og Enter-knappen. Den andre måten (kalt «JamStyle» på JamLegend) er for deg som har lyst til å leve deg litt mer inn i spillet, og lar deg holdet tastaturet på magen som en gitar. Denne måten bruker knappene F1-F5 og Enter-knappen.

Video

Her er en video laget av Christofer som viser hvordan spillet fungerer i praksis.

Krever invitasjon

For å kunne ta del i dette nettbaserte spillet må du bli invitert. Vi har selvfølgelig invitasjoner å dele ut til dere lesere. For å få en invitasjon er det bare å registrere seg på forumet vårt og spørre etter invitasjon i denne tråden.

Link til JamLegend: JamLegend.com

Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...