Slik forandrer du en hver nettside uten bruk av Photoshop

Det er altså mulig å forandre teksten på en hvilken som helst nettside uten bruk av Photoshop, eller ved å forandre kildekoden. Man kan gjøre dette enkelt ved å bruke en javascript-kode.

teknonytt_inntjening

Bildet over viser hva man kan gjøre med dette trikset og litt kreativ tenking. De fleste vil snyte av meg når jeg nå viser et slikt bilde: «Dette kan jeg gjøre enkelt i Photoshop!». Men jeg nekter å tro at du kan gjøre det like enkelt på hvilken som helst nettside. Det er viktig å poengtere at forandringene man gjør på en nettside ikke vises hos anre enn deg selv, men mange av de falske bldene av nettside som vi ser på internettet i dag er laget på denne måten eller i Photoshop.

Slik gjør du det:

Kopier det som står i boksen under og lim det inn i adressefeltet på din nettleser etter at du har lastet inn siden du vil bruke det på, trykk deretter enter.

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0

Da skal det være fritt fram når det gjelder å redigere teksten på siden slik du vil at den skal være, du kan også redigere bilder ved å forandre størrelsen og plassering på dem. Prøv det og lek deg litt med det, men vær snill!! Ingen juksing :p

Denne metoden er selvsagt ikke perfekt, og det er ingen frelse for noen – men det er litt morsomt å leke litt med den.

NB!! Jeg vil heller ikke anbefale noen til å bruke den til ulovlige hensikter, vi påtar oss ingen ansvar over slik bruk av denne metoden.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...