Slik lager du en dock-lader til din iPhone


Savner du en god lader og dock til din iPhone 3G? Det er faktisk mulig å lage en slik selv, og selv om den blir laget i papp så kan den faktisk bli ganske pen å se på også, spesielt hvis man legger litt sjel og arbeid i det.

Bildet er hentet fra Geeky-Gadgets.com

I motsetning til den første versjonen av iPhone så følger det ikke med en Dock-lader til den nye iPhone 3G. Man må nå kjøpe docken i tillegg til telefonen, og det koster deg hele 190 norske kroner. Men hva om det var mulig å lage en slik dock selv, og det uten at det koster noe særlig med penger og uten at man må invistere i masse utstyr – er det mulig?

Ja det er mulig, og selv om den vil bli laget av papp, så viser det seg at man kan få en attraktiv dock som gjør jobben sin godt allikevel. Det er selvsagt ikke det samme som å kjøpe en dock laget av Apple, men den gjør som sagt jobben sin veldig godt, og du kan selv bestemme hvordan du ønsker at den skal se ut i forhold til farger og design (mønster).

For å se denne guiden i sin helhet der den kommer fra så følger dere denne lenken, her kan dere også finne det som er nødvendig av maler og lignende. Alt man behøver for å lage denne docken er følgende:

  • Papp og papir i størrelse A4
  • En skarp saks eller kniv
  • En printer
  • Dock-kabelen som fulgte med din iPhone 3G
  • PDF-filen som inneholder en mal
  • En god dose tålmodighet og nøyaktighet

Følg så denne videoen for å bli guidet igjennom det hele, det er dog viktig at man velger en papp som er i riktig tykkelse, dette fordi det naturligvis ikke vil fungere når det er for tynt, og heller ikke når det er for tykt.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta turen innom nettsiden som har laget denne guiden – Geeky-Gadgets.com – for å få en total oversikt over hva man behøver og hva man skal gjøre.

Vi håper resultatet blir tilfredstillende!


Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...